facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek DeZadelkamer

Dierenkliniek DeZadelkamer

Info

Dierenarts voor paard en gezelschapsdieren in Gooi en Vechtstreek.



"Centraal gelegen in Nederland, een boetiek dierenkliniek voor huisdieren en paard.We werken uitsluitend op afspraak en op zo’n manier dat uw dier zo min mogelijk stress ondervindt want wij werken volgens de Fear Free Pets methode.Uw hond, kat, konijn, cavia, kippen en andere vogels zijn welkom in onze boetiek kliniek, waar rust en het nemen van tijd de boventoon voeren.Wij werken met een klein, onafhankelijk team met liefde voor uw dier."
Adres: Bussumergrintweg 65, 1217 BN Hilversum
Telefoonnummer: +31352036996
Stad: Hilversum
Route: Bussumergrintweg 65
Postcode: 1217 BN



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Hilversum open, Dierenarts Hilversum tarieven, De Zadelkamer, Dierenkliniek Kerkelanden tarieven, Tarieven dierenarts paard, Sterilisatie kat Hilversum, Tarieven dierenarts vergelijken, Dierenarts Almere tarieven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diergeneeskundig Memorandum Diergeneeskundig Memorandum 2 km Stichting Diergeneeskundig Memorandum is opgericht in 1953 en stelt zich ten doel die...
DierenDokters Hilversum DierenDokters Hilversum 2 km Onze poes van 4 jaar had een gebroken poot, bij Dierendokters beland. Echt super tevr...
Dierenkliniek Kerkelanden Dierenkliniek Kerkelanden 3 km Fijne dierenartsen, niet de goedkoopste maar wel erg goed geholpen
Dierenartsenpraktijk Soestdijkerstraatweg Dierenartsenpraktijk Soestdijkerstraatweg 3 km Ben hier geweest met de hond voor de radioloog die hier praktijk houd. Erg goed en er...
Recensies
Vakkundig, lief, humoristisch, begaan en bevlogen. Dankjewel dat je de splinter uit het oog van mijn lieve hondje hebt gehaald. Bolletje is weer helemaal blij!
Een bijzondere dierenarts, heel natuurlijk met mijn wat grote herdershond die ze perfect aanvoelt. Ondanks dat mijn hond geen "patient was", direct alle liefde, vakkennis en oprechte aandacht. En terugkoppeling in een uitgebreid rapport. Zeldzaam. Ik kom graag terug.
Voor ons een eindje rijden, maar het ritje meer dan waard. Alle tijd voor de honden. Bloed prikken, geen probleem. In afwachting van de uitslag lekker wandelen in het naastgelegen bos. Wij komen graag terug.
Leuke inzicht in het nieuwe lab. Daarnaast bij een presentatie geweest over katten en vakantie. Erg interessant!
Vandaag met mijn Flatcoated geweest voor Titer bepaling en vaccinatie. Bernadette ontvangt je vriendelijk en professioneel. Mijn hond kon heerlijke snuffelen in de kliniek en dat is een fijne manier om te ontspannen. Dank Bernadette voor het fijne gesprek over honden, mensen en gedrag .
Heel blij met Bernadette! Neemt de tijd en geeft eerlijk advies, En ze is mega lief voor mijn hondje!
Hele fijne “landelijke” dierenpraktijk. Hond voelt zich meteen thuis. En ook Bernadette vindt hij heel fijn. En ik ook, ze is eerlijk en oprecht en je kunt goed met haar overleggen.
Fijne dierenarts die de tijd neemt voor je en natuurlijk mijn kittens. niet gevoel dat het snel / gehaast moet of "lopende band" werk is maar geeft vertrouwd gevoel. Wat betreft prijs ook erg tevreden inenten en check up van mijn 2 kittens de helft van de prijs in vergelijking tot een andere dierenarts in t gooi. Heel blij mee!
Bernadette is een zéér kundige en betrokken dierenarts. Ze stelt haar patiënten en hun baasjes op hun gemak. Mijn Oliver is ook totaal niet bang bij haar. Ze neemt alle tijd en we hebben ook veel plezier. De begeleiding bij het, helaas onvermijdelijke, afscheid van Marley was zeer liefdevol. Ik ken bijna geen grotere dierenliefhebster. Van harte aanbevolen!
Een hele fijne kliniek met een supergoede dierenarts. Mijn hond Otis, die normaal niet zoveel van vreemden moet hebben, voelde zich hier hartstikke op zijn gemak. Ik kan Bernadette aan iedereen aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid