facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DierenDokters Hilversum

DierenDokters Hilversum

Info

DierenDokters Hilversum is een dynamische, moderne dierenkliniek in hartje Hilversum. Transparante topzorg voor u en uw dier. We heten u van harte welkom!

Geschiedenis

DierenDokters Hilversum is een moderne dierenkliniek in hartje Hilversum. Dierenartsen Erik en Laurien en hun paraveterinairen Esther, Inge en Lianne staan voor jullie klaar!

Adres: Stationsstraat 6a, 1211 EM Hilversum
Telefoonnummer: 0356244228
Stad: Hilversum
Route: Stationsstraat 6a
Postcode: 1211 EM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 19:00
Dinsdag: 09:00 - 19:00
Woensdag: 09:00 - 19:00
Donderdag: 09:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Hilversum open, Goedkope dierenarts Hilversum, Dierenarts Hilversum spoed, Dierenarts Vaartweg Hilversum, Evi dierenartsen Hilversum, Dierendokters tarieven, PCS dierenarts, DierenDokters Utrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Diergeneeskundig Memorandum Diergeneeskundig Memorandum 709 meter Stichting Diergeneeskundig Memorandum is opgericht in 1953 en stelt zich ten doel die...
Dierenartsenpraktijk Soestdijkerstraatweg Dierenartsenpraktijk Soestdijkerstraatweg 1 km Ben hier geweest met de hond voor de radioloog die hier praktijk houd. Erg goed en er...
Dierenkliniek DeZadelkamer Dierenkliniek DeZadelkamer 2 km Vakkundig, lief, humoristisch, begaan en bevlogen. Dankjewel dat je de splinter uit h...
Dierenkliniek Kerkelanden Dierenkliniek Kerkelanden 2 km Fijne dierenartsen, niet de goedkoopste maar wel erg goed geholpen
Recensies
Onze poes van 4 jaar had een gebroken poot, bij Dierendokters beland. Echt super tevreden over hoe vriendelijk en persoonlijk iedereen was, en hoeveel Erik ons tegemoet is gekomen in de financiële tegenvallers. Zelfs na de operaties werden we nog regelmatig zelfs in 't weekend door Erik gebeld hoe het met onze poes was. Een leuke ervaring is het natuurlijk niet, alleen Erik en personeel hebben er alles aan gedaan dit te verzachten.
Sinds een paar maanden komen we hier met onze pup en kat van 2 jaar, je kunt altijd snel terecht en er wordt heel netjes en professioneel gewerkt. Onze diertjes worden nu al herkent wanneer we langskomen, dat geeft een vertrouwd gevoel. Na een traumatische ervaring bij onze vorige dierenarts is dit een hele verademing!
Altijd een fijn gevoel als ik met de katjes kom, we komen al vanaf 2014/15 hier. Je wordt goed ontvangen, en de dieren kan je met een fijn gevoel achterlaten. Omdat we aan de andere kant van Hilversum zijn gaan wonen, wilde we overwegen naar een dicht bijzijnde dierenarts te gaan zoeken. Maar toch besloten om te blijven, omdat we altid goed geholpen zijn!
Zeer attente artsen en assistenten. We hebben onze kat laten steriliseren en laten chippen. Verliep soepel en er werd goed gecommuniceerd.
DierenDokters is echt een top kliniek! Ze zijn betrokken, enorm begaan en denken altijd met je mee. Ik kom hier al jaren en ben echt fan van Erik en de rest van het team. Ik breng mijn dieren hier altijd met een gerust hart naartoe omdat ik weet dat ze in goede handen zijn
Professionele dierendokters die je betrekken bij alles wat ze doen. Qua gevoel voelt deze praktijk dan ook heel goed. Je weet zeker dat je huisdier in goede handen is.
Hele fijne dierenartsen en dierenartsassisten. Hebben Hero goed geholpen en behandeld. Bedankt voor de bloemen na het overlijden van Hero.
Prima dierenartsen. Zomaar een voorbeeld: één van onze katten is vorig jaar geopereerd aan haar knietje, en ze springt en rent weer dat het een lieve lust is. Ook bij de periodieke controles wordt veel aandacht besteed aan de dieren. Het zorgplan bij Dierendokters is een aanrader. Daarnaast kun je er terecht voor o.a. Hills dierenvoedsel. Professionele, hulpvaardige en vriendelijke receptionistes/assistentes. Wij worden altijd uitstekend geholpen.
Wat een fijne praktijk is het toch. Erik neemt altijd de tijd om je dier te controleren. Voldoende expertise in huis. Goed bereikbaar.
6 weken geleden heeft mijn kat beide botten in zijn voorpoot gebroken, er was een ingewikkelde operatie nodig die met enige spoed uitgevoerd moest worden. Mijn eigen dierenarts in Zeist kon het niet op korte termijn doen maar dankzij snel schakelen konden we de volgende ochtend terecht in Hilversum! Heel erg fijn. Vandaag de controlefoto gezien en de operatie is helemaal goed gegaan, dankjewel!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid