facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenartsen Centrum Euroweg

Info

Dierenartsen Centrum Euroweg biedt u goede en betaalbare zorg voor uw huisdieren in Leek, Nietap, Tolbert, Zevenhuizen en het Westerkwartier.

Geschiedenis

U kunt dagelijks terecht op het spreekuur, of volgens afspraak, met uw hond, kat of ander huisdier.

Wij zijn er voor de dieren en voor u. Dus als u vragen heeft, aarzel dan niet om deze te stellen. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. Dit geldt ook voor uw huisdier.
Wij kunnen ons voorstellen, dat u af en toe vragen heeft over de verzorging en/of voeding van uw huisdier. Kom dan gewoon even langs.

Adres: Euroweg 8-1, 9351 EN Leek
Telefoonnummer: 0594-580440
Stad: Leek
Route: Euroweg 8-1
Postcode: 9351 EN


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:30
Dinsdag: 09:30 - 18:30
Woensdag: 09:30 - 18:30
Donderdag: 09:30 - 18:30
Vrijdag: 09:30 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Tolbert, Dierenarts Hopmans, Diergeneeskundig Centrum Hoogkerk, Beste dierenarts Groningen, Dierenarts aan huis Groningen, Hopmans prijzen, Reptielenarts Groningen, Dierenarts Peize
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Inspraak De Inspraak 164 meter Kundig team, weten waar ze het over hebben. Denken met je mee.
Zwangerfit Leek Zwangerfit Leek 421 meter Na de zomervakantie starten we weer met een ZwangerFit groep en dit keer in Leek. Bij...
Praktijk Marjan Krook Praktijk Marjan Krook 1 km Professionele en persoonlijke behandeling. Heel behulpzaam op allerlei gebieden.
Medisit Medisit 2 km Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardige werkstoelen, tabouretten en zadelk...
Recensies
28 december afscheid genomen van onze lieve Rocky. Onze mooie Konings poedel. Er was niets meer wat de dierenarts voor hem kon betekenen, wat hem nog redden kon. Naar huis gegaan met de hond, twee uur later kwam de dieren arts bij ons thuis en is hij rustig in zijn eigen mand ingeslapen. Wat ontzettend waardevol dat wij op deze manier afscheid konden nemen. Het kwam zo abrupt, en toch koesteren we het warme afscheid wat we hebben mogen hebben. 5 sterren voor deze dierenarts en zijn praktijk! De manier van begeleiden, de emphatie en medeleven wat zo voelbaar was. Drie dagen later lag er een prachtige kaart op de deurmat om ons sterkte te wensen. Dank jullie wel.
Snel en goed geholpen! Hele fijne dierenarts en assistentes.
Onze hond is hier na een TIA heel goed behandeld. We hadden de hoop al opgegeven, de hond kon niet meer lopen, de kop hing scheef en de ogen schoten van links naar rechts. Nu 3 weken later wandelen we weer met haar in het bos. Een pluim voor deze dierenarts en zijn praktijk.
Erg goed geholpen ze zijn goed voor de dieren en denken met je mee.
Kennis, ervaring en de juiste benadering van dieren zijn belangrijke kenmerken van een goede dierenarts.Hier vindt je de juiste hulp voor je huisdier. Gezondheid problemen van mijn Boxer zijn bij Dierenartsen Centrum snel en naar tevredenheid verholpen. Vakkundige diagnose, advies, behandeling en uitstekende nazorg. Dierenartsen Centrum Euroweg raad ik iedereen aan. Gratis parkeergelegenheid voor het gebouw.
Zeer goede dierenarts, verstaat gewoon zijn vak
Onze poes werd ziek echt ziek en niets was deze dierenarts teveel. Hij heeft er dan ook alles gedaan om er achter te komen wat ze had. Telefoontjes niets is hem te veel. En! onze poes is weer op de been. Dank dank dank.
Als jij iets hebt wil je ook naar de dokter toch? Deze arts voor de dieren is respectvol, tactvol open en eerlijk, komt met goede altarnatieven, en heeft een goede tot uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Robert, Mafiska en Jaqeulien plus hun stagiares zijn van top kwaliteit. 5 sterren zijn in dit geval veel te weinig.
Fijne dierenarts! Neemt de tijd en legt goed uit. Heeft een groot hart voor dieren!
In de afgelopen jaren hier meerdere malen geweest met mijn katten Mickey en Mischou. Altijd goed geholpen en begeleid bij eventuele medicatie, en nemen ook de moeite om terug te bellen indien dat nodig is. Helaas heb ik een aantal maanden geleden mijn laatste kat Mischou moeten laten inslapen omdat ze ziek was. Dit kon ivm met een vakantie helaas niet in Leek, en moest ik helaas, ja helaas! naar Marum. Wou dat ik daar nooit heen gegaan was! Dat zijn veeartsen, en geen "huisdiervrienden". Ik vroeg nog even of ik het reismandje open moest maken, maar nee, Mischou werd er zo uit getrokken. Walgelijk gewoon! Volgende keer gewoon weer in Leek bij dit huisdiervriendelijke team, hoe dan ook! Ik kreeg nog wel een lief kaartje als afscheid voor Mischou toegestuurd vanuit Leek. Dank jullie wel top team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid