facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diamant Painting

Diamant Painting

Info

Wil je een mooi schilderij maar geen tijd of geduld om hem zelf te maken? Wij maken hem voor je!

Adres:
Telefoonnummer: 0630886194
Stad: Spijkenisse


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sexyart77 Sexyart77 231 meter Digital art of the female body and how beautiful it is.
Picassovis Picassovis 390 meter Leuke schilderijen
Custom Tattoo Spijkenisse Custom Tattoo Spijkenisse 572 meter Top vent! mijn eerste en enige tatoo aan hem toevertrouwd....PROUD!
Waanzinnen Waanzinnen 938 meter Een gezellig podium iedere laatste woensdag van de maand bij café Murray’s met dichte...
Art4Life Art4Life 1 km Heel blij met de service. Bij lucardi een helix piercing laten schieten na blijk van ...
Artistic Creations Tattoo Studio Artistic Creations Tattoo Studio 1 km Prachtige tattoo's! Super vriendelijk.
Beren en Monsters Paintings Beren en Monsters Paintings 1 km Muurschilderingen en schilderijen voor bedrijven en particulieren, Spijkenisse Zuid-H...
Art of Paint Art of Paint 2 km VRAAG: Bestaan er nog heden ten dage vakmensen? Jazeker. Hempel - verf & creatie...
Nissewaard Nissewaard 3 km Nissewaard is een gemeente op het eiland Voorne-Putten in het zuiden van de Nederland...
Art studio Leonardo Da Vinci Art studio Leonardo Da Vinci 18 km Leuk en gezellig atelier vriendelijke kunstenaar ik leer veel van hem
Recensies
Meneer neemt pakket in ontvangst en 2 dagen later hier nogsteeds niks van gehoord dat het pakketje waar ik een mail van zou krijgen is verstuurd of opgehaald. Ook zitten hun asociaal zonder eenig professionaliteit voor de deur hun yoghurtje naar binnen te mikken en al etend word je geholpen met een rot blik in hun ogen. Zoiets heet toch een kantine of achter ruimte waar word gegeten en niet voor de winkeldeur met een tafel en stoel buiten?
Onaardige man die zijn mening niet voor zich kan houden en niet kan meedenken. Asociaal en respectloos gedrag tegenover klanten en maakt nare opmerkingen. Bijvoorbeeld dat hij niet kan zien of iemand een jongen of meisje is, vanwege het uiterlijk, want dat doet er toe als je een pakje op komt halen.
Nu een aantal keer geweest voor een pakket. Staat altijd bomvol. Troep. Onaardige man. Is te beroerd om je een plakband te geven. Naar mannetje
Fijn winkeltje, kom er vooral om pakketjes op te halen of af te geven voor oa Vinted. Vriendelijke eigenaren helpen je graag verder.
Super fijne winkel, eigenaren zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
Vrijdag krijg ik een bericht dat DPD heeft me gemist. Goed. Dat gebeurt. Er is 2 afhaalpunten dicht bij mijn huis. Maar nee de bezorger gaat het pakket naar helemaal andere kant van de stad brengen. Het afhaalpunt is open vanaf 10:00 tot 17:00. Lekker vakantie. Toch? Als jouw openingstijden zijn zo belachelijk dan waarom DPD laat je een afhaalpunt te worden? Nog erger is dat je hebt alleen 1 week om jouw pakket te ophalen. Ik zal niet meer een bestelling plaatsen als ik weet dat de dpd is de bezorger.
Bij deze bijdrage moet ik eerlijk vermelden, dat ik tot nu toe alleen bij Vadeko kreatief langs ben geweest om pakketten op te halen, die door o.a. DPD worden gebracht. Maar ik kijk wel rond en ik denk dat als je houd van bijvoorbeeld kaarten maken, dan kan je hier terecht.
Ik moest een pakketje wegbrengen en Vakedo is het enige dichtsbijzijnde afgifte punt. Na veel zoeken via de navigatie uiteindelijk voor de winkel aangekomen. Precies 17:00 uur. En meneer wilde de deur sluiten. Erg jammer dat hij geen vriendelijke stap neemt om het pakket toch even te scannen. Erg jammer. Ik hoop dat hij ook ooit op deze manier voor een dichte deur komt te staan. Dit is alles behalve vriendelijk en behulpzaamheid!
Gebruikt om een pakketje af te geven. Een hele week later wordt hij pas opgestuurd terwijl ik een tijdslimiet heb van 7 dagen om op te sturen. Dat heeft dus voor problemen gezorgd.
Wat een onvriendelijke mensen zeg!! Mondkapje vergeten en je wordt meteen geschreeuwd "DRAAG JE GEEN MONDKAPJE BINNEN'. Ze kunnen niet normaal communiceren of goedemiddag zeggen. Of normaal vragen waarom iemand geen mondkapje op heeft. Zegt ie ga maar weg. Nou hier kom ik dan ook nooit meer terug!: In het verleden vroegen ze ook weleens €2 voor een printje voor op een pakketje. Heel belachelijk. De vrouw is erg gierig en dominant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid