facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Art of Paint

Art of Paint

Info

Art of paint
Supair veld

Adres: Fitnesspad 1, 3202 LK Spijkenisse
Telefoonnummer: 0634130272
Stad: Spijkenisse
Route: Fitnesspad 1
Postcode: 3202 LK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Artistic Creations Tattoo Studio Artistic Creations Tattoo Studio 1 km Prachtige tattoo's! Super vriendelijk.
Art4Life Art4Life 1 km Heel blij met de service. Bij lucardi een helix piercing laten schieten na blijk van ...
Diamant Painting Diamant Painting 2 km Meneer neemt pakket in ontvangst en 2 dagen later hier nogsteeds niks van gehoord dat...
Beren en Monsters Paintings Beren en Monsters Paintings 2 km Muurschilderingen en schilderijen voor bedrijven en particulieren, Spijkenisse Zuid-H...
Sexyart77 Sexyart77 3 km Digital art of the female body and how beautiful it is.
Picassovis Picassovis 3 km Leuke schilderijen
Custom Tattoo Spijkenisse Custom Tattoo Spijkenisse 3 km Top vent! mijn eerste en enige tatoo aan hem toevertrouwd....PROUD!
Waanzinnen Waanzinnen 3 km Een gezellig podium iedere laatste woensdag van de maand bij café Murray’s met dichte...
Nissewaard Nissewaard 5 km Nissewaard is een gemeente op het eiland Voorne-Putten in het zuiden van de Nederland...
Art studio Leonardo Da Vinci Art studio Leonardo Da Vinci 18 km Leuk en gezellig atelier vriendelijke kunstenaar ik leer veel van hem
Recensies
VRAAG: Bestaan er nog heden ten dage vakmensen? Jazeker. Hempel - verf & creatief aan de Voorstraat te Spijkenisse is absoluut een winkel/bedrijf met vakmensen die echt nog hun vak verstaan en uitoefenen. Recent heb ik een - door mijn oma - vol geborduurd “schilderij” uit 1978 bij hun opnieuw laten omlijsten met matglas ervoor, wat allereerst ook door hun geadviseerd werd. Het geborduurde “schilderij” hing vroeger - boven een “kaarsen altaar” - waar eenieder een kaarsje kon aansteken en bidden in de kapel van het bejaardentehuis “Molenhof”. Enige jaren geleden waren er geen christelijke activiteiten meer en het “schilderij” werd voor onbepaalde tijd ergens opgeborgen. Gelukkig kwam ik te weten waar het opgeslagen was en contact opgenomen. Spoedig werd mij de vraag gesteld: “Wilt u het hebben want er wordt verder toch niets mee gedaan en het staat maar in de opslag”. En zo is het toch nog op een bijzondere manier weer tot mij gekomen alsof het zo heeft willen zijn. Via een whatsapp melding werd ik door middel van een foto op de hoogte gebracht dat de opdracht klaar stond om opgehaald te worden. Toen ik in de winkel het weer terugzag moet ik heel eerlijk schrijven dat ik er enorm stil en dankbaar ervan werd, zo ontzettend mooi gemaakt, echt ongelooflijk. Daarom wil ik deze winkel/bedrijf met 5 gouden sterren nomineren. Dus, heeft u iets te omlijsten, zoek niet verder, maar laat u zich daar adviseren en samen een mooie omlijsting uitzoeken.
Vandaag mijn inlijstwerk opgehaald. Na goed advies, binnen afgesproken tijd en zeer fraai. Wat wil je nog meer als je iets fraais wil voor in huis. Hempel mag trots zijn op het afgeleverde product.
Bij de firma Hempel hebben wij enige tijd geleden een tientallen jaren oud borduurwerk laten inlijsten. Naast het perfecte inlijsten hebben ze ook nog het borduurwerk zeer netjes gereinigd. Ondanks de ouderdom ziet het er weer als nieuw uit. Geweldig vakwerk!
Goed advies gehad en zeer vakkundig ingelijst werk terug gekregen!! Scherpe prijs en vlot volgens afspraak geleverd.
Dit is nog een winkel waar je voor goed advies en degelijke spullen heen kunt, mooi assortiment en vriendelijke service.
Kom hier al jaren, is de snoepelwinkel voor elke graffer van toy's tot de pro's. Heeft veel keus uit verschillende merken cans, hoge druk lage druk kleuren variatie genoeg idem dito voor de markers. Eigenaar weet waar die het over heeft en adviseert indien nodig. En tuurlijk lees je dan reviews over dat het duurder is, en op internet is het goedkoper... helemaal waar! Maar de magie van de snoepelwinkel waar alle kleuren uitgestald staan geeft mij in iedergeval inspiratie. Plus hoe handig is het waarneer je op het park staat te painten en je cappies zijn op,. Binnen 10 minuten heb je ze inplaats van de volgende dag.
Mooie specialistische winkel met een uitgebreid assortiment. Hier kan men spuitbussen met lak op kleur laten maken. Hier wordt ook vakwerk geleverd.
Goede prijs en service. Bij Hempel de juiste kleur gevonden om mijn oude Vespa oldtimer bij te werken.
Wat een goede service. Vandaag langs geweest met een fiets met lak beschadigingen. Nam alle tijd om de kleur te scannen en een busje verf te maken. Was een reisje waard uit Barendrecht. Daar is geen speciaalzaak als Hempel. En je komt nog eens in je geboortedorp. Alleen veel veranderd in het oude dorp. Niet op vooruit gegaan. Zelfs mijn geboortehuis staat er niet meer Noordeinde 58. Jammer
Omgang met klanten is aan de lange kant.Tja maar als je de element ziet die je help valt wel te begrijpen.Prijzen zijn duur vergeleken met andere winkels en ik heb het niet over een tientje.Nog eens een grote mond tegen klanten.Wat anders verwacht je?.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid