facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Denley.Fit

Denley.Fit
Adres: Coolsingel 51 , Rotterdam 3012 AB, NL
Telefoonnummer: 06 42091969
Stad: Rotterdam
Route: Coolsingel 51
Postcode: 3012 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DB Sport DB Sport 1 km Daniël weet je als trainer te motiveren om nèt een stapje verder te gaan dan je zelf ...
Stride 6ft8 Stride 6ft8 2 km Wat een dure sportschool. En dat in onze vertrouwde wijk. Alles wat leuk en betaalbaa...
We Are Fit We Are Fit 2 km Hele goede bootcamp lessen op leuke plekken in Rotterdam en omgeving. Kleine groepjes...
Bodyadvies Bodyadvies 7 km
Recensies
Denley is de beste! Altijd motiverend en vrolijk. Zijn trainingen zijn elke keer origineel en hij weet een opbouwende sfeer neer te zetten, waarbij discipline belangrijk is. Met zijn positieve houding daagt hij je uit om je grenzen te verleggen. Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan!
Denley is een heel enthousiaste deskundige trainer. De lessen en pt’s worden motiverend gebracht, de klant voelt en klik en voelt xich snel op zijn gemak. Zijn eigen training en natuurlijke lifestyle hebben geresulteerd in een mooi gebouwd , sterk lichaam. Aldo Albizzai , fitness/bodypumpinstructor
Denley is een topper! Bedenkt steeds een originele bootcamples met veel verschillende oefeningen. Daarnaast is hij enthousiast en gezellig. Na 2 jaar fitter, sterker en conditioneel veel beter geworden
Denley stimuleert iedereen op zijn niveau om het beste uit zichzelf te halen. Hij laat veel variaties zien in zijn lessen waardoor het uitdagend blijft. Inmiddels meer conditie en kracht opgebouwd.
Hele goede training gehad, voel het in heel mijn lichaam! Denley is betrokken en voelt goed aan op welk niveau je zit. Top trainer!
Ben je op zoek naar een goede personal trainer in Rotterdam? Dan heb je geluk met Denley. Top vent! Enthusiasme zit op 110%.
Hele enthousiaste, vrolijke en gezellige trainer. Erg leuke, zeer effectieve en gevarieerde trainingen. Hij zorgt er altijd voor dat je tijdens de training meer geeft dan dat je denkt dat je aan kan. Ook neemt hij de tijd om er onder andere voor te zorgen dat de oefeningen op de juiste manier uitgevoerd worden.
Super enthousiast, en veel kennis van zijn vak. Wat een leuke manier om in shape te komen en lifestyle aan te leren passen! Ben ook echt blij met tips over de juiste houding en techniek!
Zeer fijne personal trainer die verstand van zaken heeft!
Super lessen!! Al 2 jaar lang!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid