facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DB Sport

DB Sport
"Ga van 'te druk om te sporten' naar gemotiveerd, gezond en in vorm! DB Sport is jouw personal trainer in Rotterdam. Bekijk de website van DB Sport voor meer informatie of kom langs!"
Adres: Goudsesingel 54 , Rotterdam 3011 KD, NL
Telefoonnummer: 06 11018645
Stad: Rotterdam
Route: Goudsesingel 54
Postcode: 3011 KD



op zoek naar gerelateerd: Personal trainer Rotterdam vrouwen, Personal trainer Rotterdam Zuid, Sporten Rotterdam, Sportlessen Rotterdam, Aerobics Rotterdam, Small group training Rotterdam, HIIT Rotterdam, Personal training Rotterdam Noord
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Denley.Fit Denley.Fit 1 km Denley is de beste! Altijd motiverend en vrolijk. Zijn trainingen zijn elke keer orig...
Stride 6ft8 Stride 6ft8 1 km Wat een dure sportschool. En dat in onze vertrouwde wijk. Alles wat leuk en betaalbaa...
We Are Fit We Are Fit 3 km Hele goede bootcamp lessen op leuke plekken in Rotterdam en omgeving. Kleine groepjes...
Bodyadvies Bodyadvies 6 km
Recensies
Daniël weet je als trainer te motiveren om nèt een stapje verder te gaan dan je zelf denkt te kunnen. Hij is enorm betrokken en denkt altijd met je mee. Dat zie je terug in de trainingen, die sowieso heel afwisselend zijn, maar waarbinnen ook nog plaats is voor aanpassingen die voor jou werken. De sfeer is altijd super informeel en gezellig en dat alles bij elkaar maakt dat het sporten leuk en haalbaar blijft!
Ik sport nu een aantal maanden bij Daniël. Mijn doel is om sterker en fitter te worden, en dat vervolgens te blijven. Daniël houdt dit goed in de gaten en heb het gevoel dat de sessies elke keer goed aansluiten op mijn niveau! Verder is de sfeer lekker informeel, en de ruimte is netjes en schoon.
Daniël is een super trainer. Na diverse gestrande pogingen om het sporten weer op te pakken, uiteindelijk in Daniel een trainer gevonden waar het lukt om dit ook structureel vol te houden. Keer op keer weer nieuwe uitdagingen waardoor het nooit saai wordt en er weer met plezier wordt getraind.Kortom ; een toptrainer!!
Daniël is een hele fijne trainer die weet wanneer je nog net wat harder kan, of wanneer je juist even rust nodig hebt. Een goede afwisseling tussen cardio en kracht, wat ik persoonlijk erg fijn vind.
Daniël is een fijne en betrokken trainer die per persoon in kan schatten wat hij/zij nodig heeft. De trainingen zijn afwisselend en je gaat altijd met een voldaan gevoel naar huis! :
Superleuke trainer die een enorm scherp oog heeft voor jou als persoon en sneller dan het licht door heeft als je niet helemaal lekker in je vel zit. Hij past de training direct aan. Nu al na een maandje trainen de eerste vorderingen merkbaar. Oh en dan die geweldige humor. Hij blijft stimuleren en geeft je echt het gevoel dat jer niet alleen voor staat. Thx Daniel.
Bij DB Sport is de sfeer altijd goed! Er wordt veel gelachen en daarnaast natuurlijk ook goed getraind. Daniel motiveert je om alles eruit te halen wat er op dat moment in zit. Ook je je even niet goed voelt merkt hij dit op en zorgt dat je rust pakt.
Daniel is een super fijne trainer. Hij luistert goed naar wat je wil, of je bepaalde doelen wil halen of gewoon lekker wil sporten. Hij kan je pushen als het nodig is en kan ook inzien als het te veel wordt. Gewoon sporten was nooit echt mijn ding tot ik met daniel ging trainen. Top trainer!
Ik train samen met een vriendin sinds 8 weken bij Daniel en ik kan hem zeker aanbevelen. Hij is enthousiast, betrokken en zorgt ervoor dat je met plezier fit wordt.
Gezelligste personal trainer van Rotterdam!! Sinds ik met Daniël train kijk ik niet meer op tegen het sporten. Daniël luistert naar je doelen en voorkeuren en pusht je nét iets verder dan je zelf zou gaan. In een paar maanden ben ik hierdoor veel fitter en sterker geworden :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid