facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Demis Roussos Museum

Demis Roussos Museum

Info

The Demis Roussos Museum was opened the 15th of June 2016 by his two children Emily and Cyril. Address: Oude Barneveldseweg 65B in Nijkerk, Holland.

Geschiedenis

An exhibition on the Greek singer Demis Roussos.

Adres: Oude Barneveldseweg 65B, 3862PS Nijkerk (gemeente)
Stad: Nijkerk
Route: Oude Barneveldseweg 65B
Postcode: 3862PS



op zoek naar gerelateerd: demis roussos museum openingstijden, demis roussos ziek, 192 demis roussos museum openingstijden, demis roussos emily roussos, demis roussos museum facebook, wie is de vrouw van demis roussos, openingstijden veronica museum nijkerk, demis roussos wiki
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Aristakes Aristakes 3 km Zanger, pianist, componist en entertainer – bekend in Nederland en ver daarbuiten om ...
Recensies
Bij het naar binnen lopen van het pand. loop je zo de jaren 60, 70, 80 in. Wouw dit was echt een mooie ervaring. De belevenis is leuk en doet warm aan. Op de begane grond is een groot stuk voor de Nederlandse artiesten. Op de 1ste verdieping is veel over de Nederlandse radio. Echt mooie spullen en veel is van mijn jeugd. Ik kijk zelf naar 192 tv. Kan het zeker aanbevelen. Ook buiten de brommers zijn weer eens leuk om te zien. Al met al een leuke invulling van een ochtend of een middag. Ik ben zelf niet zo'n Demis Roussos fan. Daar zijn we wel even langs gelopen. Veel spullen van deze man. Die er ook echt geweest is. Ga zeker eens kijken daar. Het is de €8,50 zeker waard.
Leuk museum over de levensloop van Demis Roussos en het hele verhaal van zeezender Veronica. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg, een aanrader!
Interessant voor wie het allemaal meegemaakt heeft, en wie interesse heeft voor de geschiedenis van Veronica. Jammer dat van de andere zeezenders haast niets te rapen valt. De film is de moeite van het uitkijken waard.
Het is nog veel leuker dan ik had verwacht. Er is heel veel te zien en te luisteren.
Geweldige locatie... Geweldig museum.. Jammer dat 't zal sluiten... Nostalgie op en top
Leuk museum die bestaat uit twee gedeeltes. Beneden is het Demis Roussosmuseum en op de eerste verdieping het 192-museum. Het is een feest van herkenning voor mensen van 50 jaar en ouder.
Heel leuk nostalgie, erg genoten jammer dat het dicht Gaat.
Nog maar heel even open voor het eind deze maand gaat sluiten 31-8, zeer de moeite waard om nog even een kijkje te nemen
Nog even geweest voor de sluiting nu voor altijd gesloten
Ik ben er geweest voor het veronica museum
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid