facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aristakes

Info

Zanger, pianist, componist en entertainer – bekend in Nederland en ver daarbuiten om zijn enthousiasme voor muziek, warme uitstraling, melodieuze stemgeluid en virtuoze pianospel.

Geschiedenis

De Nijkerkse musicus en ondernemer Aristakes Jessayan, start op 25 februari zijn eerste theatershow in zijn bijna 42 jarige carrière als artiest!

De show 'Romantic Ballads (Unplugged)", zal worden geregistreerd door de cameramensen van RTL!
Tevens zal Tineke de Nooij het gelijknamige nieuwe album "Romantic Ballads (Unplugged)" aanbieden aan Aristakes.
De speciale gast in de show is de bekende zangeres Jody Pijper, onder anderen bekend van 'Stars on 45' en Jody Singers bij Lee Towers en Night of the Proms.

"Onlangs nog uitgeroepen als 'Beste Station Pianist van Nederland' en nu dan de theatervloer op. Een grote uitdaging en ook best wel spannend", aldus de sympathieke Armeniër.

Een muziek en theatershow, "Romantic Ballads" unplugged, omvat veel covers, maar ook eigen repertoire en een levensverhaal van deze Armeens-Nederlandse artiest. Het is Aristakes puur, zoals hij is: alleen een vleugel en een stem. Dat is alles dat Aristakes op zijn wensenlijstje had staan!

De try-out was in het Icoon Theater in Amersfoort op zaterdag 25 februari 2017.

Info & boekingen: https://aristakes.nl/ en 0622-660994

Adres: Nijkerk (gemeente)
Telefoonnummer: +31622660994
Stad: Nijkerk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Demis Roussos Museum Demis Roussos Museum 3 km Bij het naar binnen lopen van het pand. loop je zo de jaren 60, 70, 80 in. Wouw dit w...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid