facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Delightful by D

Delightful by D

Info

Ambachtelijke cocktailhapjes tot aan heerlijke gerechten.Service en smaak staat hoog in het vaandel. Overgave en passie is terug te zien en te proeven!

Adres: Strausslaan 33, 5011KE Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0658739188
Stad: Tilburg
Route: Strausslaan 33
Postcode: 5011KE


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 22:00
Dinsdag: 14:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 18:00
Donderdag: 14:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 18:00
Zaterdag: 14:00 - 22:00
Zondag: 17:00 - 23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Smaak Karavaan Smaak Karavaan 3 km De Smaak Karavaan, het spannendste eetavontuur van het zuiden. Een artistiek culinair...
Tap & Tafel Tap & Tafel 3 km Freelance kok voor private cooking, kook workshops, live-cooking, eventcatering.
Recensies
Vandaag voor de eerste keer geweest, maar ik kom zeker terug! De eigenaresse biedt een warm welkom en het gebakje dat ik had gehaald was heerlijk: zachtheid, vochtigheid en verschillende smaken waren precies goed in balans. Zoals ze het in het Engels zo mooi zetten: a hidden gem.
Super verrast door mijn dochter op mijn 65e verjaardag met zo'n prachtige taart. Zo mooi en overheerlijk! Top werk
Leuk klein winkeltje, super vriendelijke eigenaresse en heerlijke cupcakes. Dank voor de goede service!
Zeer tevreden! Prachtig werk! Zeker aan te raden. Stond netjes klaar en was helemaal wat ik gehoopt had en meer! We hadden een water thema en had haar wat inspiratie doorgestuurd voor het idee. She took it and ran with it! Echt geweldig. Ze had ook magnum smelten niet, is een popsticle idee en een smash cake gemaakt!
Een prachtige taart in een glutenvrije uitvoering. Deze taart draagt bij aan een feestelijke gelegenheid. Het is ook zeker een aanrader om de winkel te bezoeken!
Hele mooie taarten tegen een schappelijke prijs. Supervriendelijke eigenaresse en goede service!
Super leuk en knus plekje om na je boodschappen op de woensdagmarkt een theetje te doen en te genieten van o.a. de heerlijke en insta waardige cupcakes. Super vriendelijke eigenaresse die je graag helpt.
Geweldige plek, vriendelijk ontvangen, supermooie taarten en cupcakes. Groetjes Marlène
Wij zijn meer dan 100 procent tevreden! Super mooie en lekkere cakejes gemaakt voor onze gender reveal en echt een hele lieve vrouw. Zeker een aanrader om hier vaker te komen!
Mijn wensen werden vertaald naar een prachtige cakesmash taart! Erg fijn want zo kon ik mijn klant ook weer blij maken bij de fotoshoot
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid