facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DEEN Supermarkten

DEEN Supermarkten

Info

Lees hier alle leuke activiteiten van DEEN Weesp

Geschiedenis

DEEN supermarkten is door de jaren heen echt een begrip geworden in Noord-Holland en Flevoland. Voor je dagelijkse boodschappen met een lage prijs, het beste vlees uit eigen slagerij, groente en fruit vers van de veiling, vers gebakken brood en banket en de mooiste bloemen en planten ga je gewoon naar DEEN. Sinds 2012 heeft DEEN supermarkten ook een eigen webwinkel. Boodschappen doen gaat nu ook gemakkelijk en snel op DEEN.nl! Wij verwelkomen u graag in één van onze winkels, of op DEEN.nl.



"DekaMarkt introduceerde in 1949 als eerste in Nederland het fenomeen zelfbediening. DekaMarkt heeft winkels in de provincies Noord- en Zuid-Holland, Gelderland, Overijssel, Flevoland, Drenthe en Friesland. Speerpunten zijn lage prijzen, uitstekende kwaliteit en het beste in vers. Naast onze winkels kun je ook je boodschappen online bestellen om ze vervolgens af te halen of thuis te laten bezorgen. Kijk voor meer informatie op onze website."
Adres: Amstellandlaan 32, 1382 CE Weesp
Telefoonnummer: 0294 414 395
Stad: Weesp
Route: Amstellandlaan 32
Postcode: 1382 CE


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 10:00 - 19:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Albert Heijn Achtergracht Weesp Albert Heijn Achtergracht Weesp 643 meter Helaas krijg je hier niet de optie om alleen met een mandje naar binnen te gaan. Je m...
Spar Aetsveld Weesp Spar Aetsveld Weesp 1 km Fijne buurtwinkel met top medewerkers !
Recensies
Ik vind het meer een iets grotere buurtwinkel. Kan er eigenlijk niet zoveel mee.
edit van 1 naar 4 ster: nav de verbouwing.. Ziet er mooi uit, hoop dat het gaat lukken om het zo te houden en er een hoop tevreden klanten zijn.
Nette winkel. Jammer dat ze ook bij de Dekamarkt de planten slecht verzorgen. Helaas geen bbq vlees op zondagmiddag met mooi weer. Dus naar de concurent gegaan.
Zeer vriendelijk personeel, fijn assortiment voor in een vrij kleine supermarkt en alles lijkt hier altijd goed geregeld. het had 5 sterren kunnen zijn maar vers fruit in plastic is hier bijna altijd beschimmeld, ik moet echt zoeken naar een bakje dat geen schimmel heeft tussen de schimmelbakjes. Dat is wel een verbeterpunt.
Aardige supermarkt. Het assortiment is niet altijd even goed op voorraad, maar de prijzen zijn leuk
Vroeg opgestaan om voor 8 uur veilig te kunnen winkelen. Het begon al bij de karretjes. De dame van Deen die naast de karretjes stond had ze niet schoongemaakt en had haar mondkapje onder haar kin hangen. Ik moest dus vlak bij die mevrouw een kar pakken. Een jongeman van Deen liep in de winkel zonder mondkapje, zo zat hij ook achter de kassa. Ik heb hem er op aangesproken en de dame ook. De dame stond inmiddels naast de enige open kassa, nog steeds met het mondkapje onder haar kin. Ze haalde allerlei redenen aan die niet geldig waren, bovendien begon ze mij verwijtend aan te spreken omdat ik de jongeman vroeg waarom hij geen mondkapje droeg. Ik kon niet naar een andere kassa, er was er maar 1 open. Ik heb me erg onveilig gevoeld en daarnaast werd Ik niet serieus genomen. De meeste medewerkers van Deen zijn vriendelijk en erg hulpvaardig. Ik werd vandaag erg teleurgesteld. Waarom gaan jullie dan speciaal om 7 uur open voor kwetsbare groepen als jullie niet bereid zijn om ze te beschermen?
Was vroeger Deen.Hebben vaak niks van aanbiedingen.Mis Deen heel erg
Onvriendelijk personeel en onbehulpzaam. De winkel is tevens vies, te zien aan de smerig stellingen en koelkasten, die niet goed schoon gemaakt worden. Bij het vragen waar een product lag, kreeg ik slechts een vinger toegewezen met een onverstaanbare uitspraak. Na opnieuw mijn vraag te hebben gesteld, liep mijn beste heer gewoon weg met nogmaals een onverstaanbare uitspraak en een vinger die na een gang wees.
Goeie planten en bloemen. Wel behoorlijke drukke winkel bij in/uitgang. Deze winkel sluit zijn deuren op 15 november, en word omgebouwd tot een Dekamarkt, en opent dan weer op 19 nov. '21
Het is een kleine winkel die uitblinkt in bepaalde gebieden en beperkt is op andere. Ze zijn goedkoper dan de AH en het huismerk is ook beter. Als je er vaker heen gaat valt op dat ze aanbiedingen van de folder vaak niet hebben ivm beperkt assortiment, aanbiedingen niet goed worden afgerekend en dingen rommelig in de schappen liggen verkeerde prijskaartjes. Storend, kan beter.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid