facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Albert Heijn Achtergracht Weesp

Albert Heijn Achtergracht Weesp

Info

De officiële Facebook pagina van uw Albert Heijn Achtergracht in Weesp!

Geschiedenis

Welkom bij Albert Heijn Achtergracht Weesp. Wil je meer van ons horen? Meedenken en meepraten? Graag! Like ons en we houden contact...We willen graag op een open, relevante en respectvolle manier met elkaar omgaan, daarom hebben we voor de zekerheid een aantal richtlijnen opgesteld:

Ongepaste- of irrelevante berichten, zoals racistische uitingen, provocerende, beledigende, frauduleuze, misleidende, commerciële of lasterlijke uitspraken worden niet geaccepteerd.

Berichten van bezoekers mogen geen inbreuk maken op intellectueel eigendom van derden en moeten beantwoorden aan de algemene gebruiksvoorwaarden van Facebook.

Berichten op de pagina mogen, in de ruimste zin van het woord, geen grof taalgebruik bevatten.

Berichten die een overtreding vormen van één van bovenstaande richtlijnen zullen worden verwijderd van de pagina. Albert Heijn behoudt zich eveneens het recht voor om de betreffende Facebook gebruiker te weren van deze pagina.

Albert Heijn is geenszins verantwoordelijk voor de inhoud van de informatie, meningen, claims of adviezen die op deze pagina worden gedeeld door fans of hen die deze pagina hebben ‘geliked’

Adres: Achtergracht 64, 1381BP Weesp
Telefoonnummer: 0294457232
Stad: Weesp
Route: Achtergracht 64
Postcode: 1381BP


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:00
Dinsdag: 08:00 - 21:00
Woensdag: 08:00 - 21:00
Donderdag: 08:00 - 21:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 21:00
Zondag: 09:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Albert Heijn Weesp openingstijden, Ah Weesp Openingstijden zondag, AH Weesp openingstijden kerst, Openingstijden Vomar Weesp, Supermarkt Weesp, Albert Heijn - Openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DEEN Supermarkten DEEN Supermarkten 643 meter Ik vind het meer een iets grotere buurtwinkel. Kan er eigenlijk niet zoveel mee.
Spar Aetsveld Weesp Spar Aetsveld Weesp 922 meter Fijne buurtwinkel met top medewerkers !
Recensies
Helaas krijg je hier niet de optie om alleen met een mandje naar binnen te gaan. Je moet een karretje pakken en dat vind ik persoonlijk storend. Verder is het een prima Albert Heijn, de voorraad is meestal wel redelijk en het personeel is redelijk. Toch ga ik liever naar de andere AH in Weesp.
Mevrouw kwam zonder mondkapje de winkel binnen. Meisje die de karretjes uitdeelde zei hier niks van en mevrouw mocht gewoon door. Belachelijk dat de wet hier niet wordt gehandhaafd.
Heel slecht 1,5 meter wordt daar niet gereageerd en personeel zegt er niks van
Best een drukke straat. Moeilijk om soms te parkeren. Als alle AH. groot assortiment en klantvriendelijk personeel.
Bonusartikelen zijn er heel heel vaak niet !!! En dat is misleidend !!
Veel te druk in deze tijd, weinig mensen met een mondkapje, ook geen zichtbaar advies om te dragen. Is onverantwoord dat een grote jongen als AH niet het voorbeeld geeft!!
Lekker dichtbij en een grote parkeerplaats
Veelste druk in deze tijd..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid