facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dedicated024

Dedicated024

Info

Dedicated is dé kledingwinkel voor mannen in Nijmegen met een uitgebreid assortiment, van de beste jeans tot een strak & betaalbaar pak. Dedicated heeft verschillende merken zoals Drykorn, Cast Iron, Matinique en PME.

Geschiedenis

The place to be voor de laatste trends op modegebied. In onze winkels op de Marikenstraat en de Koningstraat staat de koffie altijd voor je klaar!



"Dedicated op het Koningsplein is de winkel voor dé man die weet wat hij wil. Mooie merken, met een veel uitgebreider assortiment, van de beste jeans tot een strak & betaalbaar pak. Een totaal vernieuwd winkelconcept met de beste koffie, goed advies en natuurlijk de vertrouwde dedicated service."
Adres: Koningstraat 24, 6511 LB Nijmegen
Telefoonnummer: 024-3601554
Stad: Nijmegen
Route: Koningstraat 24
Postcode: 6511 LB


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 18:00
Zondag: 12:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Herenmode Nijmegen centrum, Dedicated jas, Dedicated Brand, Dedicated sale, Dameskleding Nijmegen, Dedicated Nutrition, Dedicated sport, Dedicated betekenis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Charra Nijmegen Charra Nijmegen 114 meter Goeie service, vriendelijke man kan je een goed praatje mee maken, mooie kleding
Charra Mode Charra Mode 114 meter Beste plek om te komen voor leuke overhemden met name!
By PETE By PETE 130 meter Ik ben al sinds het begin vaste klant. Mooie collectie, stijlvol, tijdloos en vriende...
COEF Men COEF Men 212 meter Een lang verhaal kort: Coef heeft compleet nieuwe filling pieces schoenen van een dag...
Arturo Nijmegen Arturo Nijmegen 257 meter Top service Super goed geholpen thnx jones en de de rest van zn team
De Haas Mode De Haas Mode 4 km Fijne winkel waar je snel en deskundig word geholpen
Recensies
Was er vandaag. En ze verkopen er de Nijmeegse Monopoly. Aan de ene kant de 4daagse versie. Aan de andere kant de Nimweegse versie. Je kan er ook nog Nimweegse pionnen bij kopen paard v h Keizer Karel plein, Vierdaagse kruisje, de Waalbrug, de Oversteek, Gofferstadion etc. Super leuke hebberd.
Super persoonlijke service, altijd hartelijk, denken met je mee. De juiste trend in mode, ook voor de oudere jongere. Zowel casual als zakelijker. En natuurlijk staat de goeie koffie altijd klaar :
Dagje Nijmegen shoppen en leuk geslaagd. Je wordt hier super leuk geholpen en goed geadviseerd. Het is een iets hoger segment van goede kwaliteit. Sfeer en muziek top. Beetje ver van huis maar we gaan zeker nog een keer terugkomen.
aardig personeel met goed advies, altijd leuke kleding en Saint Steve!
Zeer fijne winkel met mooie merken en een breed aanbod voor de man. Goed en plezierig personeel die begrijpt waar je naar op zoek bent. En ook achteraf bieden ze nog eens een zeer goede service. Complimenten!
Echt een mannen winkel ga er graag heen en word er erg goed geholpen
Erbarmelijke klachtafhandeling. Vaak prima kleren gekocht, niet zelden voor een gepeperde prijs. Nu verschijnen bij een overhemd na twee keer dragen ineens gekke vlekken onder de oksels. Bij Dedicated zijn ze niet bereid ook maar een poot voor je uit te steken. Hun reactie: fabrikant zegt dat het door aluminium in deodorant komt. Ik gebruik alleen aluminiumvrije deodorant, dus daar klopt niets van. De medewerker van Dedicated zei dat ze er verder niets aan kunnen en willen doen. Ik betaal doorgaans graag voor kwaliteit, maar hier zijn ze echt alleen uit op je geld en niet gericht op service.
Fijne winkel, met goede service. Wanneer iets kapot is, of niet aan redelijke verwachtingen voldoet, lost men dit in mijn ervaring erg goed op! Groet, Frank
Was verhuisd, dus was er twee jaar niet meer geweest. Sinds ik terug ben, is de winkel veranderd, maar de manier waarop men omgaat met de klant zeker niet! Enorm tevreden. Doen er ook alles aan om hun beloftes na te komen, wat heel zeldzaam is tegenwoordig.
Gebeld of de "Nijmegen-kalender" ook online te bestellen was. Ik ben ziek thuis en had een cadeautje voor iemand nodig. De medewerker wist dat niet maar vroeg waar ik woonde. Toen ik mijn woonplaats noemde zei hij "mijn collega komt daar toch langs als hij naar huis rijd, doet 'ie hem wel even in de bus"! Hij stuurde me een Tikkie en een paar uur later had ik de kalender thuis! Als dit geen service is...!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid