facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Haas Mode

Info

Een gezellige modezaak voor dames en heren vanaf een jaar of dertig.
Prettige middenklasse, dus betaalbare bijdetijdse mode.

Geschiedenis

21 jaar een begrip in Nijmegen

21 jaar geleden zijn wij - Corina, Jos, Sonja en Trudi - het mode-avontuur aangegaan. Ons uitgangspunt: mooie kwaliteit damesmode en herenmode verkopen voor een fijne prijs. De Haas, De Mode is de trouwe middenmoot tussen grootwinkelbedrijf en luxe toppers. Maar dat is niet alles. We zijn een echte familiezaak die het belangrijk vindt dat u zich welkom voelt en de ruimte krijgt om rustig rond te kijken. Heeft u vragen of advies nodig? Dan staan we uiteraard voor u klaar.

Koffie en een krantje
De Haas, De Mode maakt het winkelen voor iedereen zo aangenaam mogelijk. In onze winkel hebben we een gezellige koffietafel met diverse koffie en thee. Terwijl u aan het passen bent hebben we voor de meekomende partner een krantje en ander leesvoer liggen.

Shoppen in het gezelligste wijkwinkelcentrum.

U vindt onze kledingwinkel in het grootste wijkwinkelcentrum van Nijmegen met een ruim aanbod van diverse zaken, waaronder: supermarkten, drogisterijen, andere kledingzaken, een bloemenwinkel en de groenteman. U kunt uw bezoek aan De Haas, De Mode dus prima combineren met uw wekelijkse boodschappen. Bovendien kunt u hier gratis parkeren.

Met zorg hebben wij ieder seizoen een nieuwe collectie Dameskleding en Herenkleding. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste combinaties.

Dameskleding Nijmegen; damesmode Nijmegen; kledingzaak Nijmegen;, herenkleding winkel Nijmegen; dameskleding winkel Nijmegen; nieuwe damesmode Nijmegen; nieuwe herenmode Nijmegen: damesmode collectie Nijmegen; herenmode Nijmegen; trends damesmode Nijmegen; trends herenmode Nijmegen; mode accessoires Nijmegen; damestassen Nijmegen, tassen Nijmegen; lederen tassen Nijmegen, Sieraden Nijmegen, sieradenwinkel Nijmegen;



"27 jaar een begrip in Nijmegen27 jaar geleden zijn wij - Corina, Jos, Sonja en Trudi - het mode-avontuur aangegaan. Ons uitgangspunt: mooie kwaliteit damesmode en herenmode verkopen voor een fijne prijs. De Haas, De Mode is de trouwe middenmoot tussen grootwinkelbedrijf en luxe toppers. Maar dat is niet alles. We zijn een echte familiezaak die het belangrijk vindt dat u zich welkom voelt en de ruimte krijgt om rustig rond te kijken. Heeft u vragen of advies nodig? Dan staan we uiteraard voor u klaar.Koffie en een krantjeDe Haas, De Mode maakt het winkelen voor iedereen zo aangenaam mogelijk. In onze winkel hebben we een gezellige koffietafel met diverse koffie en thee."
Adres: Symfoniestraat 152, 6544 TM Nijmegen
Telefoonnummer: +31243771266
Stad: Nijmegen
Route: Symfoniestraat 152
Postcode: 6544 TM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Herenkleding Nijmegen, Damesmode Marikenstraat Nijmegen, Winkel Marikenstraat Nijmegen, V Uffelen Nijmegen, Meyer broeken Nijmegen, Kameleon Nijmegen, Spijkerbroek kopen Nijmegen, De Haas Verhuur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arturo Nijmegen Arturo Nijmegen 4 km Top service Super goed geholpen thnx jones en de de rest van zn team
Charra Nijmegen Charra Nijmegen 4 km Goeie service, vriendelijke man kan je een goed praatje mee maken, mooie kleding
Charra Mode Charra Mode 4 km Beste plek om te komen voor leuke overhemden met name!
By PETE By PETE 4 km Ik ben al sinds het begin vaste klant. Mooie collectie, stijlvol, tijdloos en vriende...
COEF Men COEF Men 4 km Een lang verhaal kort: Coef heeft compleet nieuwe filling pieces schoenen van een dag...
Dedicated024 Dedicated024 4 km Was er vandaag. En ze verkopen er de Nijmeegse Monopoly. Aan de ene kant de 4daagse v...
Recensies
Fijne winkel waar je snel en deskundig word geholpen
Fijne overzichtelijke winkel met ruim aanbod. Vriendelijk en vakkundig beholpen.
Fijne winkel met mooie kleding. Ik ben ook zeer vriendelijk geholpen.
Hebben altijd met plezier bij jullie gewinkeld. Jammer dat we niet meer kunnen komen veel succes Mia Lyon Aqua Viva Heijendaalse weg 290 te Nijmegen
Geweldige zaak Kom er graag altijd vriendelijk geholpen. Alle tijd voor de klanten. Kopje koffie en thee hoort er ook bij. Echt een aanrader.
Top mode winkel ,goed advies en betaalbare mode zowel voor dames als heren. Bezoek meer dan de moeite waard.
Prima kleding winkel
Mooie zaak! Enthousiaste fijne warme mensen die eerlijk adviseren en begaan zijn met hun klanten! Top!
Mode voor mannen en dames. Goede sortering voor mannen met merken van o.a. Grandeur en Meijer. Hulpvaardige eigenaar met kennis van zaken.
Niet alleen de beste, maar ook de gezelligste kledingwinkel in Nijmegen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid