facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Decit Automatisering

Decit Automatisering

Info

Wij zijn een ICT bedrijf voor het MKB. Met jaren ervaring zijn wij van mening het MKB te kunnen bedienen met oplossingen en helpen met hun vraagstukken omtrent ICT.

Adres: Luijtenstraat 11, 2941CE Lekkerkerk
Telefoonnummer: +31850770073
Stad: Lekkerkerk
Route: Luijtenstraat 11
Postcode: 2941CE


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Computershop Wisja.net Computershop Wisja.net 802 meter Deze week afspraak gemaakt met Wisja vandaag ,vrijdag 18 mrt computer gebracht dezelf...
Recensies
Daar ben je als klant nog geen nummer.
Beide heren denken mee en geven goed advies. Heldere prijsafspraken en duidelijke communicatie! Apparatuur werd geïnstalleerd afgeleverd en werkt perfect! Aanbevolen!
Zeer fijn bedrijf, altijd bereikbaar en heeft veel kennis in huis. Communiceren duidelijk en komen niet later met allemaal onverwachtse kosten. Absoluut een aanrader!
Mannen weten waar ze het over hebben. Zijn onze steun en toeverlaat wanneer het gaat om zaken die betrekking hebben op Order Direct, maar ze zijn ook erg bedreven in netwerk relateerde issues. Kan ze zeker aanbevelen!
De mannen van Decit staan altijd voor je klaar. Van kleine technische problemen tot het herinstalleren van een nieuw systeem. Ze staan de klant vriendelijk te woord, waardoor er een prettige samenwerking ontstaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid