facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Computershop Wisja.net

Computershop Wisja.net

Info

Detailhandel in Computers, Laptops, Tablets en randapparatuur. Tevens computerreparatiebedrijf.

Geschiedenis

Wisja.net biedt, sinds 2002, een breed assortiment computers en laptops, losse onderdelen, randapparatuur en software. Wij zijn een van de grootste leveranciers van hardware & software in de Krimpenerwaard. Wij geven u graag persoonlijk advies in duidelijke taal! U krijgt als klant altijd onze volle aandacht en de beste service.

Als u problemen ondervindt met uw PC / notebook of als u toe bent aan nieuwe apparatuur, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze technische dienst staat klaar voor professionele reparaties aan PC's, laptops en randapparatuur.



"Computershop Lekkerkerk is al 17 jaar een begrip in de regio. Met dank aan onze klanten! Wij geven persoonlijk advies in duidelijk taal. U bent bij ons aan het juiste adres voor zowel reparaties aan als verkoop van apparatuur. Onze eigen technische dienst lost de problemen aan uw PC of laptop snel en vakkundig op."
Adres: Raadhuisplein 2-b, 2941 BR Lekkerkerk
Telefoonnummer: 0180-660970
Stad: Lekkerkerk
Route: Raadhuisplein 2-b
Postcode: 2941 BR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Decit Automatisering Decit Automatisering 802 meter Daar ben je als klant nog geen nummer.
Recensies
Deze week afspraak gemaakt met Wisja vandaag ,vrijdag 18 mrt computer gebracht dezelfde dag om vijf uur konden we hem ophalen, de computer is weer up to-date. Prima service bij een vriendelijk bedrijf.
Prima computershop, ik kwam er al jaar en dag. Je moet alleen geen concrete vraag of acute soft/hardware hulp of advies nodig hebben want je komt gewoon onderaan het lijstje. Soms terecht, maar aan klantenbinding wordt dus ook niet gedaan; en dat is de reden dat ik er niet meer kom. Nu elders nieuw bestellen is binnen 2 dagen binnen, ook prima alternatief voor reparatie :-
het is een on sympathieke spraakzame man die misbruik maakt van de onwetendheid van zijn klant heb mij een laptop verkocht die niet aan mijn verwachtingen voldoet, ik ben er door zijn spraakwaterval er in getrapt. hij zou hem instaleren en programma`s overzetten van mijn oude laptop voor een bedrag van 50,-- euro dit is voor de helft gebeurt heb het zelf maar afgemaakt na 3 maanden blijf een toets hangen er werd zonder te kijken gezegd er is wat overheen gegaan dit is niet waar, ik kon hem voor reparatie achterlaten en dan kreeg ik na 5 dagen een belletje, dat vond ik te lang voor `n nieuw apparaat toen liep hij onbeschoft weg. ik gooi de laptop maar op de schrothoop, dan ben ik van de ergernis af, het is wel jammer van de 500,-- euro. dit was Wisja eenmaal en nooit meer u bent gewaarschuwd
Oplichter. Onbeleefd onbeschoft belachelijke prijzen. Eigenaar maakt misbruik van onwetenheid van zijn eigen klanten. Mensen die een goede review achterlaten zouden een andere winkel moeten binnenwandelen of de producten die worden aangeboden online moeten opzoeken om tot dezelfde conclusie te komen.
Wij hebben tijd geleden een kapot gekocht. We kregen heel goed advies, aardige man die heel veel verstand heeft van computers. De laptop viel zomaar uit en dit werd door deze meneer geregeld en gemaakt dit was echt top!!! Heel erg bedankt en we raden deze computer zaak zeker aan!!
Top! Ben erg tevreden over de service. Snel antwoord bij vragen. Ik heb graag een winkel in de buurt waar ik terecht kan ipv webwinkels
Uitstekend personeel advies waar de grote dozenschuivers nooit tegenop kunnen. Aanvaardbare prijzen en ook tijd nemen voor de kleine zaken als stekkers, aansluitingen, oplader etc
Klantvriendelijke ondernemer, die goed kan inventariseren wat je nodig hebt. We zijn zeer tevreden over het product en de service.
Echt een top winkel! Je word zeer vriendelijk te woord gestaan, en hij laat je niet gaan voordat alle vragen beantwoord zijn!
Wisja bestaat 15 jaar. Neemt echt de tijd voor zijn klanten. Veel kennis. Parkeren gratis in de omgeving
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid