facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Witte Olifant, Silvia de Ruiter

De Witte Olifant, Silvia de Ruiter

Info

Energetisch therapie (magnetiseren), Dorn en (sport) massage.
Consult voor lichaam, geest en energieleveld ter bevordering van zelf genezend vermogen.

Geschiedenis

Energetische therapie is een oer oude natuurgeneeskundige behandelwijze van ziekten en aandoeningen en in 1993 gelegaliseerd. Het staat ook wel bekend als alternatief/complementaire geneeswijzen, magnetiseren, magnetiseur, hand oplegging, genezer of strijker.

Door aangesloten te zijn bij de beroepsvereniging VVET als register therapeut wordt er o.a. voldaan aan de gestelde kwaliteitseisen (o.a. Wkkgz eisen). Consulten kunnen vanuit aanvullend pakket in aanmerking komen voor vergoedingen, hiervoor dient u zelf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Bij De Witte Olifant, wordt er gebruik gemaakt van de aanwezige universele energie. Mijn werk is erop gericht om informatie waar te nemen via uw energieveld (aura/chakra) en lichaam met behulp van mijn buitenzintuiglijke vermogens: o.a. helder voelen, helder horen, helder ruiken. Door deze werkwijze kan ik waarnemen in elk gebied van uw lichaam u klachten heeft of storingen in uw energiesysteem. Er wordt gewerkt vanuit een holistische visie; de lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie van de cliënt worden tegelijkertijd behandeld. Komt het menselijk energiesysteem door het opheffen van storingen of door het ontvangen van helende energie weer in balans, dan brengt dat ook lichaam en geest weer in evenwicht. Dit is vaak het begin van een herstel.
Mijn werkwijze is transparant en duidelijk, niet zweverig of mysterieus. Ik ga professioneel, discreet en terughoudend om met deze informatie.

De therapie kan ook worden toegepast én kan ondersteuning bieden, in overleg met de behandelend arts, bij de afbouw van medicatie voor bv pijnbestrijding of antidepressiva. Het is een veilige, natuurlijke aanvullende behandelwijze.

VOOR WIE EN WAARVOOR IN THERAPIE?
De hulpvraag van cliënten is heel divers en bestaat niet alleen uit klachten op lichamelijk maar ook op psychisch en psychosociaal gebied.
Als je de stap genomen hebt om naar een therapeut te gaan voor hulp dan gebeurt dat meestal omdat je niet lekker in je vel zit. Je bent op zoek naar hoe het anders kan en je wilt blij en gelukkig zijn met het leven en vooral gelukkig met jezelf.
Zowel kinderen als volwassenen bezoeken mijn praktijk met allerhande fysieke (vaak niet te diagnosticeren en/of uitbehandelde) klachten: burn-out, concentratieproblemen, hart- en vaatziekten, hoge/lage bloeddruk, hoofdpijn, hyperactiviteit, HSP (hoog sensitiviteit), krampen, migraine, ontstekingen, onrust, pijn, reuma, slecht helende wonden, stress, schildklier, vermoeidheid, slaapstoornissen, etc.
Het Verbond; de beroepsorganisatie waarbij ik ben aangesloten adviseert om vooraf te informeren bij de zorgverzekeraar of u voor consultvergoeding in aanmerking komt en op wat voor voorwaarden.



"Energetische therapie is een oer oude natuurgeneeskundige behandelwijze van ziekten en aandoeningen en in 1993 gelegaliseerd. Het staat ook wel bekend als alternatieve/complementaire geneeswijzen, magnetiseren, magnetiseur, hand oplegging, geestelijk genezer of strijker.De Witte Olifant Register therapeut, wordt gebruikt gemaakt van aanwezige universele energie. Een fundering bieden, waarop je zelf verder kunt bouwen.Werken vanuit uw hulpvraag met die verstande de gehele mens op holistische wijze te benaderen; om het zelf genezend vermogen te activeren. Er wordt gewerkt vanuit een holistische visie; de lichamelijke, emotionele en geestelijke conditie van de cliënt worden tegelijkertijd behandeld."
Adres: Brasem 3, 7908WB Hoogeveen
Telefoonnummer: 0650611009
Stad: Hoogeveen
Route: Brasem 3
Postcode: 7908WB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cranio Paard, Cranio-sacraaltherapie voor paarden Cranio Paard, Cranio-sacraaltherapie voor pa... 2 km Cranio-sacraaltherapie kan worden ingezet voor velerlei klachten, van spier- en gewri...
Wellness World Wellness World 3 km Manja Koster
VoetreflexPlus therapie Elsbeth Drogt VoetreflexPlus therapie Elsbeth Drogt 3 km Elsbeth is een deskundige en betrokken helper - precies de balans die nodig is tussen...
Kristal van Licht Kristal van Licht 3 km Winkel is gesloten tijdens openingstijden. Telefoonnummer staat op het raam maar ook ...
Massagepraktijk Lenneke Dam Massagepraktijk Lenneke Dam 4 km Kom er met regelmaat. Top praktijk waar voor je geld. Je voelt je echt beter,ze voelt...
Recensies
Door een coronabesmetting in februari 2022 langdurig uit de running geraakt. Moe, uitgeput en futloos een traject begonnen met fysio- en ergotherapie. Door dat ik thuis stil kwam te zitten kwam er voor mij meer ruimte in mijn hoofd om de confrontatie aan te gaan met mijn traumatische gebeurtenissen uit het verleden. Veel verdrongen zaken popten op en ik kreeg behoefte om aan de slag te gaan. Ik ben blij dat ik bij de Witte Olifant van Silvia in Hoogeveen terecht kwam. Vanaf het eerste contact met Silvia voelde ik mij op mijn gemak bij haar. Ze luistert erg goed en doorgrondt behoorlijk je zeggen en je doen. let op lichaamstaal en houding en haalt ook hier veel informatie uit. Ik heb hier dus een aantal sessies EMDR gevolgd met een zeer positief resultaat als gevolg voor mij. Veel inzichten gekregen van hoe ik mijn leven op dit moment leef en veel tools gekregen om mijn verleden minder tot geen invloed laten hebben op de dagelijkse gang van zaken. Het was hard werken samen maar met een fantastisch resultaat. Verder Kan Silvia met de Timeweaver, waar ze veel kennis en kunde over bezit, je holistische inzichten geven over andere dimensies en van daar uit tips adviezen en middelen aanraden ter ondersteuning van dit mooie proces. Tevens is Silvia ook nog eens een fantastische masseuse. Kortom een vrouw met een mooie praktijk die op veel fronten met je aan de slag kan gaan. Ik kan de Witte Olifant dan ook van harte aanbevelen bij iedereen. Silvia bedankt voor de goede en fijne zorg!
EMDR-therapie gevolgd bij Silvia met zeer positief resultaat. Daarnaast is Silvia een erg vriendelijke vrouw waarbij je je snel op je gemak voelt.
Wat een bijzondere ervaring bij Silvia. Een fijne, warme en kundige vrouw. Hetgeen waar ik mijn leven lang al klachten van heb en in het reguliere circuit niet tot de oorzaak en ziektebeeld ben gekomen, was in één sessie duidelijk. Mooi hoe zij met al haar kennis, gaves en apparatuur een complete behandeling weet te geven.
Ik kwam bij Silvia terecht met burn-out klachten. Na het lezen van haar website herkende ik veel van de klachten die ze daar noemt. Ik heb niet geaarzeld en direct een afspraak gemaakt. Silvia biedt een luisterend oor en denkt mee in oplossingen. Ze leert je je hart te volgen en jezelf weer terug te vinden, weer in balans te komen en je energie terug te krijgen. Door haar heb ik de keuzes kunnen en durven maken die me hebben geleid tot waar ik nu ben. En dat is positief! Ik voel me weer goed, ontspannen, mijn hoofd is leeg, mijn lichamelijk klachten zijn sterk afgenomen en ik weet wat ik wil en vooral ook wat ik niet wil. Een bezoek aan haar praktijk is zeker de moeite waard. Ze neemt alle tijd voor je en gaat het gesprek met je aan. En daarna beland je op de bank voor een behandeling/massage. Bedankt Silvia!
Blij om in deze Corona tijd weer bij Silvia van De Wiite Olifant terecht te kunnen voor een energetische behandeling, ik heb nu weer volop energie en mijn stress nek los. Extra pluspunt is dat ze ook de vele voorwaarden die het RIVM stelt goed voor elkaar heeft.
Bij Silvia in haar wachtruimte ervaar ik een enorme rust. Als ik er ’n uurtje zou moeten zijn zou ik dat geen bezwaar vinden. Lang wachten hoef je er trouwens niet In de praktijkruimte wordt deze rust nog meer versterkt. Ze brengt mijn energie weer in balans en laat me inzien dat het ook mogelijk is om mijn “probleem” van een andere kant te benaderen ofwel omdenken. Ze luistert naar je en anticipeert daarop. Een mooi mens die weet wat ze kan en ook weet wat ze mag. Heel jammer dat ik een eind uit de buurt woon.
Heel goede behandeling. Ik ben b.v. al jaren van mijn migraine af. Heb ervaren dat het echt werkt. Silvia doet haar werk met veel passie.
geweldige ervaring!! :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid