facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Cranio Paard, Cranio-sacraaltherapie voor paarden

Cranio Paard, Cranio-sacraaltherapie voor paarden

Info

Cranio-sacraaltherapie kan worden ingezet voor velerlei klachten, van spier- en gewrichtsklachten tot bijvoorbeeld gedragsproblemen.

Geschiedenis

Cranio-sacraaltherapie is een zachte, pijnloze techniek waarbij gebruik gemaakt wordt van verschillende punten op het lichaam van het paard. Door middel van zeer zachte aanraking op bepaalde plaatsen wordt invloed uitgeoefend op het cranio-sacrale systeem om zo blokkades in dat systeem weg te nemen en het zelfherstellend vermogen van het lichaam gunstig te beïnvloeden.

Door ongelukken, operaties of door stress, kunnen blokkades in het lichaam ontstaan, waardoor het weefsel en de structuren stug worden en minder beweeglijk. Wanneer deze blokkades niet vanzelf verdwijnen, maar zich vastzetten in het lichaam, kunnen klachten ontstaan.

Het is een unieke en zeer efficiënte manier om de biomechanische balans van het paard te behouden en de gezondheid van skelet, spieren en weefsels te onderhouden.

Cranio-sacraaltherapie kan worden ingezet voor velerlei klachten, van spier- en gewrichtsklachten tot bijvoorbeeld gedragsproblemen.

Cranio-sacraaltherapie wordt ook met succes toegepast in het behandelen van specifieke aandoeningen zoals hoofdschudden, draadlopen, problemen met de kaak (TMD, Temporo Mandibular Disfunction), hoofdtrauma en zenuwverlammingen van het aangezicht. Ook wordt cranio-sacraaltherapie ingezet ter preventie van klachten.

De specifieke aandacht voor de schedel van het paard in relatie tot de rest van het lichaam maakt deze therapie zo uniek.

Cranio-sacraaltherapie helpt om samen met het paard en de eigenaar/verzorger de gezondheid, beweging en het welbevinden van het paard weer in balans te brengen.
www.craniopaard.nl

Adres: Pijlkruid 7, 7909 HK Hoogeveen
Telefoonnummer: 0618441754
Stad: Hoogeveen
Route: Pijlkruid 7
Postcode: 7909 HK



op zoek naar gerelateerd: Cranio sacraal paard Noord-Holland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Witte Olifant, Silvia de Ruiter De Witte Olifant, Silvia de Ruiter 2 km Door een coronabesmetting in februari 2022 langdurig uit de running geraakt. Moe, uit...
Wellness World Wellness World 3 km Manja Koster
VoetreflexPlus therapie Elsbeth Drogt VoetreflexPlus therapie Elsbeth Drogt 3 km Elsbeth is een deskundige en betrokken helper - precies de balans die nodig is tussen...
Kristal van Licht Kristal van Licht 3 km Winkel is gesloten tijdens openingstijden. Telefoonnummer staat op het raam maar ook ...
Massagepraktijk Lenneke Dam Massagepraktijk Lenneke Dam 4 km Kom er met regelmaat. Top praktijk waar voor je geld. Je voelt je echt beter,ze voelt...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid