facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Wijcker Kookclub

Adres: Zeestraat 69, 1942 AK Beverwijk
Telefoonnummer: 06-44480787
Stad: Beverwijk
Route: Zeestraat 69
Postcode: 1942 AK



op zoek naar gerelateerd: Kookclub thema, zeestraat 69, beverwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CULINAIR CENTRUM BEVERWIJK CULINAIR CENTRUM BEVERWIJK 904 meter Dit is echt een hele leuke beleving en je krijgt een vier gangen diner wat echt met a...
Culinair Centrum Beverwijk Culinair Centrum Beverwijk 904 meter Heerlijk gegeten. In het restaurant koken studenten, onder begeleiding van hun docent...
Recensies
Goed geordend en overzichtelijke indruk bij binnenkomst. Zelfstandige onderneming familiebedrijf, persoonlijke services naar de klant gericht toe. Dit in tegenstelling zoals het er aan toe gaat in/bij bijvoorbeeld de Mega-Kringloopwinkels Noppes of Rataplan!
Mooie kringloop vriendelijk personaal
Ik kwam hier vandaag voor het eerst en was aangenaam verrast. Leuk aanbod, heel schappelijke prijzen. Je moet wel echt struinen maar dat hoort erbij. Er waren zeker wat juweeltjes te vinden. Ben van plan vaker hier te komen! Fijn dat alles ook duidelijk geprijsd is en er geen verrassingen bij de kassa zijn.
De Wijcker Kringloop heeft ons prima en snel geholpen, na het overlijden van mijn vader. Uiteraard hebben ze de mooie spulletjes opgehaald, maar ook de onverkoopbare goederen, uiteraard tegen een vergoeding, afgevoerd. Steekwoorden; Toegankelijk, Alert, Klantvriendelijk, Komen afspraken na.
Leuke gezellige kringloopwinkel ook voor mensen met een kleine beurs. Vrijwilligers en eigenaar zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Helaas is de eigenaar geen betrouwbare persoon liever geen zaken met hem doen voldoet ie niet aan afspraken heel vervelend is het eerlijk zeggen dus ik advies even goed overwegen voordat u met hun in de zee wil gaan.
Lieve familie en leuke spulletjes
Vriendelijk personeel. Kunt goed snuffelen en lekker lage prijsjes. En kids krijgen ook altijd wat aandacht en af en toe wat lekkers.
Kringloop Wijcker is zeer netjes, alles wordt schoongemaakt, en is netjes geprijsd. Zodat je weet waar je aan toe bent, daar kan een andere kringloop in de buurt wel wat van leren!
De eigenaar komt zijn afspraken niet na. Niet erg netjes en zakelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid