facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Waal Autogroep Zaltbommel

"De Waal Autogroep is een familiebedrijf dat de merken Volkswagen, Audi, SKODA, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens met 9 vestigingen vertegenwoordigt in het gehele Rivierengebied.Naast de verkoop en het onderhoud van auto’s zijn de universele leasemaatschappij Autolease Midden Nederland, Schadenet Rivierenland en Shell Druten onderdeel van de groep.Met dit totaalpakket in de verzorging van uw mobiliteit is De Waal Autogroep al 50 jaar een begrip in de regio met als motto; Vertrouwd op weg."
Adres: Van Voordenpark 2, 5301 KP Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: +31418681222
Stad: Zaltbommel
Route: Van Voordenpark 2
Postcode: 5301 KP



op zoek naar gerelateerd: De Waal Occasions, De Waal Gorinchem, De Waal Autogroep Geldermalsen, De Waal Volkswagen, De Waal Tiel, De Waal Autogroep Druten, De Waal Audi, De Waal Autogroep vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A2 Automobielen A2 Automobielen 75 meter We zagen een leuke 107 bij hem staan. Aanvankelijk was het lastig contact te krijgen ...
Malmo Auto's Malmo Auto's 1 km Vorige maand na lang zoeken een hele mooie C70 gevonden bij Malmo autos. Na de bezich...
Autobedrijf Van Tilborg Autobedrijf Van Tilborg 1 km Onverwacht binnen lopen omdat ik een melding kreeg over bandenspanning. Ik werd super...
Recensies
Is een hele goede VW Dealer wij komen er al meer dan 20 jaar. Goede service en personeel is heel vriendelijk en kundig. Ze nemen alle tijd voor hun klanten.
Vergeet niet je versnapering af te rekenen. Was van plan een auto te kopen voor €70k.
Kwam door pech onderweg terecht bij De Waal autogroep. Werd zeer vriendelijk geholpen, auto achter gelaten voor reparatie. Weekje later opgehaald omdat ik in den helder woon, maar hele fijne service. Bedankt.
Voor onderhoud kun je beter een andere garage zoeken, 1e keer zijn er afspraken gemaakt die na 3x mailen en daarna langsgaan pas zijn opgelost. Nu een APK keuring laten doen word er zonder overleg Olie en ruitenwisservloeistof ingegooid terwijl daar nooit om gevraagd is. Erg jammer, personeel achter de receptie is wel heel vriendelijk en behulpzaam.
Fijne en rustige auto dealership, helaas geen deal gesloten omdat ik een kleur koos die niet in hun aanbod was op dat moment. Wel keurig netjes alles geregeld qua proefrit en een kort maar fijn gesprek gehad met een van de collega's. Goed werk!
De Waal Autogroep uit Zaltbommel is by far de beste autodealer waar ik mee heb mogen schakelen. De service, de duidelijke communicatie en met name het persoonlijke contact. Geert van Beers is een ontzettend fijne man die exact weet hoe hij een klant de juiste service moet verlenen. Zonder de service van Geert van Beers was ik niet zo tevreden geweest als nu!
Top dealer! Als je een nieuwe auto wil gaan kopen, ga daar is rustig langs ze nemen de tijd voor je wensen.
Superservice! Niet alleen mijn olie bijgevuld, ook mijn voorband gerepareerd. Top!
Toen ik kwam kijken voor een gebruikte wagen werd ik snel en goed geholpen door de verkopers. Ze denken echt met je mee en zijn heel behulpzaam. Super!
Altijd even aardige en behulpzame mensen met goede voertuig kennis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid