facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor A2 Automobielen

A2 Automobielen

Info

Voor occasions van hoge kwaliteit bent u bij A2 Automobielen aan het juiste adres. U vindt ons in Zaltbommel, langs de A2. Tot Ziens!

Geschiedenis

Welkom op de facebook pagina van A2 Automobielen; deze pagina is de manier om gemakkelijk op de hoogte te blijven van ons variërende en snel wisselende aanbod.

Ons aanbod bestaat uit occasions van hoogwaardige kwaliteit. Wij richten ons hoofdzakelijk op het verkopen van occasions uit het luxere segment: zoals Mercedes, BMW, Volkswagen en Audi. Echter willen wij andere merken niet uitsluiten; zo kunt u bij ons dus ook op een prachtige Fiat 500 of een Volkswagen Up stuiten.

Kijk rustig rond op onze pagina; bevalt het wat u ziet dan waarderen wij een 'Like' enorm. Mocht uw oog vallen op een occasion waarover u meer wilt weten dan kunt u op onze website (www.a2automobielen.nl) meer informatie vinden en/of ons telefonisch dan wel per e-mail benaderen. Wij staan u graag te woord en ontvangen u vol enthousiasme in onze showroom.

Hopelijk tot ziens!


Adres: Van Voordenpark 16, 5301KP Zaltbommel (gemeente)
Telefoonnummer: 0626402646
Stad: Zaltbommel
Route: Van Voordenpark 16
Postcode: 5301KP


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30
Zaterdag: 09:30 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Waal Autogroep Zaltbommel De Waal Autogroep Zaltbommel 75 meter Is een hele goede VW Dealer wij komen er al meer dan 20 jaar. Goede service en person...
Malmo Auto's Malmo Auto's 951 meter Vorige maand na lang zoeken een hele mooie C70 gevonden bij Malmo autos. Na de bezich...
Autobedrijf Van Tilborg Autobedrijf Van Tilborg 1 km Onverwacht binnen lopen omdat ik een melding kreeg over bandenspanning. Ik werd super...
Recensies
We zagen een leuke 107 bij hem staan. Aanvankelijk was het lastig contact te krijgen met de verkoper, maar toen het contact eenmaal was gelegd, ging het vrij soepel. De indruk die ik van de verkoper heb is positief, gewoon een aardige man. Met een tweedehands auto is het altijd afwachten, maar vooralsnog verwachten we een goede koop te hebben gedaan.
Wij hebben bij dit bedrijf een auto gekocht die wij op marktplaats hadden gezien. Wij werden keurig netjes ontvangen en de auto verkeerde in de toestand zoals de verkoper hem had omschreven. ik wil deze mensen van dit bedrijf een groot compliment geven voor hun eerlijkheid en hun gastvrijheid.
Autogarage voor reparatie, Apk keuring, of een nieuwe leuke occasion. Een goede service en deskundig.
Heb hier een Renault Modus gekocht. Zeer prettig contact met de eigenaar, goede service en prima inruilprijs voor mijn oude auto. Een aanrader!
Ik ben altijd tevreden over deze diensten. Fijne service. Ik hou ervan als mijn auto naar professionals gaat. Ik raad aan !!!
Hier een Suzuki Swift gekocht. Goede service. Auto netjes afgeleverd zonder gebreken. Voldoende tijd om proef te rijden. Auto ook van onder kunnen bekijken doordat hij op de brug werd gezet. Aanrader!
Loesje bedrijf... vanmorgen een afspraak gemaakt om in de middag een gebruikte peugeot te komen bekijken. Bij aankomst was er niks geregeld. Ik moest een onverzorgd en loesje figuur volgen naar een loods 5 kilometer verderop.. achterin stond de 206 die ik kwam bezichtigen maar daar stonden echter allemaal autos voor die het niet deden. De verkoper van autoservice a2 probeerde deze te starten met startkabels, wat niet lukte. Mijn maatje en ik hebben de verkoper vervolgens geholpen om de autos die in de weg stonden uit de loods te duwen.. dit alles kostte ons meer dan een uur wachttijd. Afijn, na een proefrit te hebben gemaakt heb ik besloten de auto toch te kopen. Aangezien ik de auto niet direct mee terug kon nemen heb ik met de verkoper een afspraak gemaakt om de auto de volgende ochtend om 10 uur per transporter op te halen. Om 17:30 verliet ik het pand van autoservice a2. Om 18.45 werd ik gebeld door de verkoper dat er iemand was gekomen die meer wou betalen voor de peugeot dan de prijs die wij hadden afgesproken... de verkoper heeft onze afspraak verbroken en de peugeot aan de andere klant verkocht. Er was op geen enkele manier meer tot een oplossing te komen. Conclusie: Dit bedrijf oogt loesje en onbetrouwbaar. De werkplaats is vies en ongeordend evenals het kantoor dat wordt gekenmerkt door volle asbakken met uitgedrukte sigaretpeuken. De klantvriendelijkheid was ver te zoeken. De verkoper houd zich van begin tot eind niet aan de gemaakte afspraken. Kortom: sla dit bedrijf maar over
Even het verhaal van Sjaak Koster ontkrachten. Wij zijn in februari van dit jaar op de bonne fooi naar Hedel afgereisd om naar een daar aangeboden Peugeot 206 Roland Garros 2.0 Hdi te gaan kijken. Daar aangekomen stond de 206 op de brug omdat er mensen lees Sjaak net een proefrit gemaakt hadden en de auto ook van onderen wilden bekijken en inderdaad, hij was geïnteresseerd in de auto, maar moest de centen nog bij elkaar zien te krijgen. Zonder enige overeenkomst of aanbetaling vertrok Sjaak met zijn kameraad en zou de volgende dag laten weten of hij de 206 inderdaad zou komen kopen. Er was dus zeker geen koop gesloten. Dikke pech voor Sjaak want wij wilde deze auto heel graag hebben en konden direct de betaling en overschrijving verzorgen. "Boter bij de vis" noemen ze dat. Ik denk dat de heren van A2 Autoservice terecht gekozen hebben om de auto aan ons te verkopen, nu waren de centen binnen! Als Sjaak deze zaak echt zo louche en niet loesje had gevonden als hij in zijn review beschijft, was hij niet zo teleurgesteld dat hij de auto niet gekocht heeft. Ik denk dan ook dat hij een beetje van zijn eigen onduidelijkheid baalt! Heel netjes was het kantoortje van dit autobedrijf niet, maar wij zijn zeker netjes te woord gestaan en de koffie was prima. Er waren wat kleine zaken die aangepakt moesten worden aan de auto, maar dat mag als je er een koopt van 14 jaar. Wij hebben inmiddels 23.000 kilometer met de 206 gereden en hebben geen spijt van onze aankoop. Heren, laat je niet gek maken door mensen die zelf niet weten wat ze willen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid