facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vrijstaat

De Vrijstaat

Info

De Vrijstaat is een kunstwerkplaats voor kinderen en jongeren tussen de 6 en 26 jaar. Kunst maken, ervaren en beleven is ons motto.

Adres:
Telefoonnummer: 0303030012
Stad: Utrecht



op zoek naar gerelateerd: Vrijstaat Nederland, Vrijstaat Amsterdam, Vrijstaat betekenis, Tekenles Utrecht, Instagram De vrijstaat, Hof van Monaco 3, De Bouwkeet Utrecht, Vrijstaat kinderfeestje
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Moira Stichting Moira Stichting 4 km Een hele leuke schaakclub voor kinderen. Les in groepjes van ongeveer 4 met kundige e...
Gajes in de Bajes Gajes in de Bajes 4 km een van de leukste en best opgezette escape room die ik tot nu toe gespeeld heb. Wij ...
Centraal Museum Centraal Museum 4 km De tentoonstelling Bentvueghels bezocht. Interessant om kennis te maken met deze groe...
Recensies
een leuke vestiging, interessant verhaal van de eigenares over hoe dit gebouw is ontstaan en is meegegroeid in deze nieuwe stad. de activiteiten zijn vrij kort en zijn lastig om onder controle te houden als er een grote groep aanwezig is. organisatorisch is het lastig te onderhouden.
Onze dochter volgt de KunstAcademie en de TheaterAcademie op de Vrijstaat. Ook hebben we er al twee keer haar verjaardagsfeestje gevierd. Eén keer hebben de kinderen een animatiefilmpje gemaakt en de tweede keer een podcast. Ze vonden het geweldig. Voor mooie kunstzinnige ervaringen moet je echt bij de Vrijstaat zijn!
Mijn zoontje van 9 heeft hier zijn kinderfeestje gehouden en dat was zeer geslaagd. Soepele organisatie, de kinderen konden vrij snel actief aan de slag en er kwamen schitterende animatiefilmpjes uit. Origineel feestje, zeker een aanrader.
Kookfeestje voor 9jarige dochter gehad. Locatie is geweldig voor kinderen. Ze hebben de ruimte. Keuken is prima. Begeleiding is minimaal en onervaren. We moesten als ouders zelf ook flink aan de bak. Veiligheid laat te wensen over. De kinderen hadden niet kleiner moeten zijn. Het is gelukkig allemaal goed gegaan en ze hebben een geweldig feestje gehad.
Een fijne creatieve broedplaats waar kinderen ongedwongen in aanraking komen met kunst en/of cultuur. Super leuk voor een kinderfeestje of breng een bezoekje aan de exposities en theatervoorstellingen.
Expositie die gaat over robots, leren programmeren voor kinderen. Knutselen en robot maken van oude apparatuur. Kleine groepen en daardoor nooit te druk. Reserveren is nodig. Ze hebben ook een gezinskaart!
Een waanzinnig leuke broedplaats voor jong Utrecht! Bij de vrijstaat komen jongeren op bijzondere wijze in aanraking met kunst en cultuur. De vrijstaat bouwt o.a. mooie expo's in samenwerking met toffe kunstenaars!
Schitterend gerenoveerd, fijne cursuslocatie
Altijd iets creatiefs en leuks om te doen met kinderen. Prachtige voorstellingen en een hele bijzondere locatie
Een vrijplaats voor nieuwe creatieve initiatieven. Gedreven vaklui staan aan het roer op een locatie die ze goed kan gebruiken. Duim omhoog!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid