facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vries Tweewielers Leiderdorp

De Vries Tweewielers Leiderdorp

Info

De Vries Tweewielers Leiderdorp op de Frederik Hendriklaan 26-28 W.C. de Oranjegalerij in Leiderdorp. Specialist in fietsen, reparaties/onderhoud!

Geschiedenis

De Vries Tweewielers gelegen te Leiderdorp is uw fietsspeciaalwinkel in de regio Leiderdorp.

Naast een schitterende showroom kunt u bij ons ook terecht voor uw reparaties en een breed assortiment aan fietsaccessoires.



"De Vries Tweewielers op de Oranjegalerij in Leiderdorp. Gespecialiseerd in tweewieler reparatie en onderhoud. Ervaren fietsenmaker met een ruim aanbod van e-bikes, cargofietsen, bakfietsen, kinderfietsen en accessoires. Alle kennis in huis om u van een goed advies te voorzien. Meer informatie via onze website ook te volgen via Facebook, wordt vriend en blijf op de hoogte van de nieuwste fietstrends en aanbiedingen."
Adres: Frederik Hendriklaan 26-28, 2351GC Leiderdorp
Telefoonnummer: 071-5427241
Stad: Leiderdorp
Route: Frederik Hendriklaan 26-28
Postcode: 2351GC


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:00
Dinsdag: 08:30 - 18:00
Woensdag: 08:30 - 18:00
Donderdag: 08:30 - 18:00
Vrijdag: 08:30 - 18:00
Zaterdag: 08:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bonnet Bikes & More Bonnet Bikes & More 2 km Vakkundig advies op maat, geduld en begrip. Ik ben zo goed geholpen. Ik heb een mooie...
Neuteboom Bike Totaal Neuteboom Bike Totaal 2 km onaardig personeel, zoekt niet naar oplossingen maar verklaard de fiets meteen total ...
Recensies
Tijdens mijn fietstocht brak de ketting, de eerste fietszaak was op dinsdag dicht. De Vries was open, wilde de zaak sluiten maar heeft toch met een glimlach een nieuwe ketting en nieuwe remblokjes vervangen. Hierna alles goed afgesteld en ik kon mijn fietstocht hervatten. Goede service en klantvriendelijk geholpen. Ik zou mijn fiets met een gerust hart hier in onderhoud geven. Jos Lohuis
Goede en snelle service ik word altijd goed geholpen en er word altijd met mij mee gedacht. Mijn scooter had kortsluiting waardoor al me bekabeling door gebrand was. Maar ik kon nergens de kabels vinden maar daar had de vries tweewielers wel een oplossing voor waardoor ik als nog de originele kabels heb kunnen vinden. Toen ik eenmaal was opgebeld en aan was gekomen bij robert de vries 2 wielers stond mijn scooter er weer strak bij mooi opgepoetst en wel. Ik kon opstappen en weer weg rijden zonder problemen!!!
Onderweg kreeg ik een lekker achterband, hier werd ik vriendelijk geholpen en ik kon mijn rit weer snel hervatten. Top zaak!
Een en al vriendelijkheid en klantgericht handelen. Wat heerlijk om te ervaren dat dit nog bestaat.
Erg vakbekwaam en uitstekende service. Versnellingen moesten afgesteld worden, ik heb de fiets voor het weekend gebracht en toen ik terug kwam van mijn weekendje weg was hij alweer klaar, dit inclusief een kleine onderhoudsbeurt. Super!
Betrouwbare, vriendelijke en hardwerkende fietsenmaker/fietsenwinkel. Duidelijk in de afspraken en komt deze na! Prijs - kwaliteit perfect in verhouding.
Aardige jongen, kon mijn lekke band gelijk dezelfde dag nog repareren. Top!
Erg vriendelijke gast, goed geholpen met mijn nieuwe fiets! communicatie erg fijn!
Te dunnen binnen band erin gezet, 3 dagen op moeten wachten. Band na 1 week weer lek
Prima fietsenmaker! Snelle service voor prima prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid