facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bonnet Bikes & More

Bonnet Bikes & More
"Bonnet Bikes & More. Uw fietsenwinkel in Leiderdorp met een deskundig team en innoverende merken. De collectie fietsen in de winkel zijn stadsfietsen, E-bikes, Racefietsen MTB's, vouwfietsen en exclusieve fietsen. De merken die wij voeren zijn: TREK, Qwic, Cortina, Advanced, Coboc en Brompton. Voor informatie over de fietsen en of een proefrit bent u welkom. In de werkplaats focussen wij op heel fietsend Leiderdorp. Wij repareren alle merken en soorten fietsen, van stadsfiets tot racefiets tot E-bike! Voor een kleine reparatie kunt u vaak wachten met een heerlijk bakje bonen koffie tot u weer veilig de weg op kan. We zien u graag in onze winkel!"
Adres: heinsiuslaan 15a, 2353 Leiderdorp
Telefoonnummer: +31717855982
Stad: Leiderdorp
Route: heinsiuslaan 15a
Postcode: 2353


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Neuteboom Bike Totaal Neuteboom Bike Totaal 804 meter onaardig personeel, zoekt niet naar oplossingen maar verklaard de fiets meteen total ...
De Vries Tweewielers Leiderdorp De Vries Tweewielers Leiderdorp 2 km Tijdens mijn fietstocht brak de ketting, de eerste fietszaak was op dinsdag dicht. De...
Recensies
Vakkundig advies op maat, geduld en begrip. Ik ben zo goed geholpen. Ik heb een mooie racefiets gekocht en ga vaste klant blijven. Lekkere koffie ook trouwens!
2 nieuwe e-bikes gekocht. Compleet tevreden. En wat een service kwa verkoop en verdere afhandeling. Michael...dank je wel. Jullie hebben er weer 2 nieuwe klanten bij.
Vandaag langs gegaan omdat mijn tubeless achterband leeg was gelopen. Ik had zelf een flesje latex mee maar geen pomp of ventiel tooltje, maar mocht gebruik maken van de werkplaats en was met 15 minuten klaar. De jongeman in de werkplaats bood ook nog koffie aan om even op te warmen. Eigenaar hoefde er niks voor dus om het goed te maken deze 5 sterren review! Bedankt mannen! Jullie hebben mijn dag gered!
Mijn ervaring met de fietsenzaak waar wij onze fietsen hebben gekocht , is na de koop slecht ! Dus koos ik voor reparatie na een slechte reparatie elders voor Bonnet. Erg tevreden ben ik na de reparatie van mijn fiets. Bonnet doet meer dan alleen de reparatie, hij kijkt verder dan de reparatie alleen ! De reparatie was perfect. Mijn fiets rijd weer als een zonnetje ! Bonnet heeft mijn fiets verder afgesteld wat eigenlijk gedaan moet worden bij een nieuwe fiets ! 3 dikke duimen voor Bonnet ! Twijfel niet, kies voor Bonnet ! Jullie hebben aan mij een nieuwe klant erbij ! Zou graag de sticker van jullie op mijn fiets hebben, liever maak ik voor jullie zo reclame !
Op zich prima fietsenwinkel, echter willen ze geen passende oplossing in de vorm van koopovereenkomst onbinding bieden voor een speedbike die herhaaldelijk defect is geraakt.
Op 28 oktober 2022 ben ik hier geweest voor een reparatie aan mijn Sparta Pick Up transportfietsfiets. Eén spaak was afgebroken en mijn achterwiel moest gericht worden omdat meerdere spaken los zaten. Hierdoor slingerde mijn achterwiel. Ik werd netjes geholpen en kon mijn fiets, door drukte bij de fietsenmaker, enkele dagen later ophalen zoals afgesproken. Tweeënhalve week later begon mijn achterwiel echter weer te slingeren en opnieuw zaten er heel veel bijna alle spaken los. Wegens persoonlijke omstandigheden ging ik pas na vier weken na de reparatie terug naar de fietsenmaker om mijn fiets opnieuw te laten repareren. De reparatie viel, zoals ik verwachte, wel onder garantie. Een dag later werd ik echter gebeld door de fietsenmaker dat hij mij verkeerd begrepen had en de repartie niet onder de garantie viel. Hij had de reparatie goed gedaan stelde hij en dat de spaken nu weer los zaten was gewoon pech. Het zou liggen aan de kwaliteit van mijn achterwiel. Wat dit inhield kon hij echter niet uitleggen. Het werd een heel raar telefoongesprek waarop ik heb besloten mijn fiets ongeprepareerd weer op te halen en de reparatie bij een andere fietsenmaker te laten uitvoeren. De reparatie bij de andere fietsenmaker is voor de helft van de prijs uitgevoerd die Bonnet mij rekende en nu ruim een maand nadat de reparatie is uitgevoerd staan alle spaken nog strak, slingert mijn achterwiel niet en rijdt mijn fiets nog prima. Het vermoeden dat Bonnet de reparatie niet goed heeft uitgevoerd, dit niet wilde toegeven, is hiermee voor mij bevestigd. Ik ga dus nooit meer naar Bonnet en adviseer andere mensen ook lekker naar een andere fietsenmaker te gaan voor reparaties. Zelfs al zijn deze relatief simpel.
Fijnste fietsenmaker die ik ooit heb meegemaakt. Vriendelijk, ontspannen en betrokken.
Top service, band heel snel vervangen. Aardig personeel!
Gister een tweedehands fiets gekocht bij deze zaak. Ziet er erg mooi uit van binnen. Verder vriendelijk personeel en ongedwongen sfeer, werd er goed geholpen en ook gevraagd wat ik wel/niet zocht in een fiets. Kreeg een kopje heerlijke koffie terwijl de fiets klaargemaakt werd om direct mee te kunnen te nemen. Ook niet onbelangrijk; er werd netjes afstand gehouden i.v.m. corona-maatregelen. Helemaal goed dus!
Prachtige winkel met kundig personeel. Ze luisteren naar je wensen en helpen daar waar nodig is. Zowel mijn racefiets als mijn vriendin's 'normale' fiets binnen no-time gerepareerd. Tevens een goede collectie aan E-bikes waaruit gekozen kan worden. Zij hebben zeker een vaste klant erbij en mijn vriendin!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid