facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Vos Autoschade

De Vos Autoschade
Adres: Hudsondreef 10, 3565 AV Utrecht, Nederland
Telefoonnummer: 030 262 4646
Staat: Utrecht
District: Utrecht
Stad: Utrecht
Route: Hudsondreef
Huisnummer: 10
Postcode: 3565 AV


Openingstijden

maandag: 08:00–17:00
dinsdag: 08:00–17:00
woensdag: 08:00–17:00
donderdag: 08:00–17:00
vrijdag: 08:00–17:00
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ASN Autoschade Utrecht ASN Autoschade Utrecht 362 meter Helemaal vergeten een review te schrijven over deze enthousiaste professionals. Ik he...
Recensies
Flinke schade door een e-bike en de auto is perfect hersteld. Ook zonder verzekering is deze plek een aanrader. Draaien je geen poot uit en is het geld dubbel en dwars waard. Ook zijn er leenauto's ter beschikking wat erg fijn is.
Vriendelijke hulp. Ik laat wat gegevens achter en ze regelen alles. Van cappuccino tot vervangende lease auto. Communiceren direct en houden de klant niet als middelmannetje. Ze hebben het wel erg druk. Kom ook niet met 50 euro biljet voor een wasbeurt, ze hebben geen wissel geld.
Top bedrijf! Vriendelijke, goede communicatie en snel. Ik ben zeer tevreden. Autorijschool Firstclass
Vriendelijke receptie medewerkster. Altijd eerlijke en deskundige advies en schadeherstel. Jaren ervaring.
Super team!nVoor ons helaas 2x in 1 jaar tijd bij de Vos autoschade geweest. Dus veel telefonisch contact gehad. 2x leen auto mee. Ze hebben het super druk maar daar lijd hun service totaal niet onder. Vriendelijkheid en kwaliteit staat bovenaan. Bedankt voor de goede service!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid