facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ASN Autoschade Utrecht

ASN Autoschade Utrecht
Adres: Texasdreef 15, 3565 CL Utrecht, Nederland
Telefoonnummer: 030 244 4185
Staat: Utrecht
District: Utrecht
Stad: Utrecht
Route: Texasdreef
Huisnummer: 15
Postcode: 3565 CL


Openingstijden

maandag: 08:00–17:30
dinsdag: 08:00–17:30
woensdag: 08:00–17:30
donderdag: 08:00–17:30
vrijdag: 08:00–17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vos Autoschade De Vos Autoschade 362 meter Flinke schade door een e-bike en de auto is perfect hersteld. Ook zonder verzekering ...
Recensies
Helemaal vergeten een review te schrijven over deze enthousiaste professionals. Ik heb hier een tijd terug mijn oldtimer laten spuiten en ik ben erg tevreden, ze zijn enthousiast, denken met je mee en geven advies. Later ook nog schade aan een andere auto laten repareren, dat was meer routine werk om het zo maar zeggen, en dat is ook prima opgelost. Ik kom hier zeker terug! Dank jullie wel!
Helaas heb ik een zeer teleurstellende ervaring gehad met de schadeherstelservice van ASN. Mijn auto werd bij hen gebracht na een ongeluk op de snelweg, maar de reparatie liet veel te wensen over. Ze hebben mijn auto gerepareerd, maar tijdens het proces hebben ze onbedoeld schade toegebracht aan de laadklep, waar oorspronkelijk geen schade was. Bovendien zijn de rubbers en de strip van mijn voorruit niet correct teruggeplaatst.nnWanneer ik contact opneem met het bedrijf om mijn zorgen te uiten, wordt mij verteld dat dit het maximale is wat ze kunnen doen en dat verdere correcties hen geld zouden kosten, zoals aangegeven door hun monteur. Deze situatie heeft mij zeer ontevreden achtergelaten, en ik zou anderen adviseren om niet voor deze schadehersteller te kiezen.
Vriendelijke medewerkers, perfect herstel van een fikse schade en een hele fijne leenauto meegekregen tijdens de reparatie. Aanrader.
Wat een fantastisch bedrijf. Opgebouwd met alleen maar serieuze, vakkundige en vriendelijke mensen. Denken in oplossingen. Prijzen zijn marktconform, maar ze leveren voor dat geld net dat stukje meer, waardoor je je als klant gewaardeerd wordt. Mocht ik in de toekomst nog een schade krijgen aan mijn auto, weet ik wel waar die naar toe gaat. Top ASN Utrecht, ga zo door.
Goed zijn vriendelijknEn zijn bereid je precies uitleg te gevennEn hoe de schade of het maken van hé voertuignBen zeker goed geholpen en koffie ooknIk vind het voorlopign....nOkénspiegel voor mij auto kost 450 euronMaar bij aan de helft.nIs toch oké.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid