facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Verhuishulp

De Verhuishulp

Info

Wilt u in het weekend verhuizen en ook nog eens goedkoop?
Dan biedt De Verhuishulp uitkomst! Stuur een bericht of ga naar http://www.deverhuishulp.nl



"Gaat u, of iemand in uw nabije omgeving, verhuizen? Wij kunnen uw verhuizing goedkoop, maar op professionele wijze verzorgen! De Verhuishulp biedt uitkomst! - Particuliere Verhuizingen - Studenten & Senioren Verhuizingen - Verhuizingen voor Mensen met een beperking -Ontruimingen voor nabestaanden. Wij zijn ervaren in alle aspecten wat maar met verhuizen te maken heeft. Uw verhuizing wordt met uiterste zorg, vakkundig en in een hoog tempo uitgevoerd, zodat u gelijk kunt genieten van uw nieuwe stekje."
Adres:
Telefoonnummer: 0641708713
Stad: Leeuwarden


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wiersma Verhuizingen Wiersma Verhuizingen 3 km Vrij goed bedrijf.
Ontzorgd Verhuizen Ontzorgd Verhuizen 3 km Geweldige service bij leegmaken van een appartement waar veel bruikbare spullen achte...
Buma Verhuizingen Buma Verhuizingen 5 km Jongstleden donderdag 30 juni waren wij op zoek naar verhuisdozen voor een repatriëri...
Recensies
Mijn zus heeft Gerco ingehuurd om de waardevolle spullen van onze overleden moeder te verhuizen naar ons en onze kinderen. Hij heeft dit goed gedaan. Wij hebben natuurlijk zelf ook geholpen maar ging met een lach en een traan. Je kunt Gerco er prima voor inhuren. Laatst heeft hij nog een trap voor mij opgehaald bij familie die deze niet meer in gebruik had. Ik heb geen auto met trekhaak dus mooi klusje voor Gerco. Gelijk dezelfde dag heeft hij het voor mij gedaan toen ik dit vroeg. Dat is nog een service toch.
Ook met kleine klusjes helpt Gerco graag! We konden met geen mogelijkheid zelf ons nieuwe bed ophalen, na kort mailcontact was het zomaar geregeld. Gerco heeft het bed netjes afgeleverd en zelf meegeholpen naar boven te tillen. Kortom, een goede hulp bij verhuizen!
Namens Vocis hebben wij Verhuishulp meerdere malen ingeschakeld voor verhuizingen voor onze zorgvragers. we zijn zeer tevreden met de samenwerking. wij raden Verhuishulp zeker aan.
Tijdens mijn verhuizing heeft De Verhuishulp mij echt fantastisch geholpen. Ben erg blij met hoe de samenwerking verliep.
Super bedankt voor je hulp bij mijn verhuizing! Alles is goed overgekomen met name mijn kostbare aquarium! Top service
Goed en zorgvuldig geholpen, medewerkers gaan erg klantvriendelijk te werk. Top!
Prima geholpen het leeghalen en opruimen van het appartement van familie. Respectvol mee omgegaan
Geweldig geholpen! Super service. En een goede prijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid