facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buma Verhuizingen

Buma Verhuizingen

Info

Dé verhuizer van Friesland, Groningen en Drenthe. Ook voor internationale verhuizingen kunt u bij ons terecht.

Geschiedenis

Verhuisbedrijf nodig? Zoek niet verder.
Wij zijn goedgehumeurde professionele verhuizers die voor weinig uw dierbare spullen binnen Groningen | Friesland en Drenthe verhuizen.

Specialismes: Studentenverhuizingen | Seniorenverhuizingen | Bedrijfsverhuizingen.

AKTIE: BEL ONS 058-2347475 of vraag online een GRATIS VERHUISOFFERTE aan: www.bumaverhuizingen.nl

Trefwoorden: Friesland | Groningen | Leeuwarden | Heerenveen | Sneek | Drachten e.o.



"Buma Verhuizingen is dé ervaren verhuizer van het noorden. U kunt bij ons terecht voor seniorenverhuizingen, studentenverhuizingen, gezinsverhuizingen, bedrijfsverhuizingen en particuliere verhuizingen.Ook voor opslag kunt u bij ons terecht. Onze opslagruimte is verwarmd en beveiligd. U kunt bij ons op afspraak terecht op onze vestiging in Leeuwarden.Wij verzorgen verhuizingen in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze hoofdvestiging zit in Leeuwarden. Hier bieden wij ook de opslagmogelijkheden.Laat u verrassen door onze efficiënte en snelle manier van verhuizen. Ontzorgd verhuizen met de mannen van Buma"
Adres: Pallasweg 20-a, 8938AS Leeuwarden
Telefoonnummer: 058-7518327
Stad: Leeuwarden
Route: Pallasweg 20-a
Postcode: 8938AS


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Verhuislift Leeuwarden, Verhuisbedrijf Friesland
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
M. Postma Transport Leeuwarden M. Postma Transport Leeuwarden 173 meter Specialist in koel- en vries logistiek, koeriersdiensten 24/7 sneltransport, binnen e...
Bandsma-Bultje Verhuizingen B.V. Bandsma-Bultje Verhuizingen B.V. 244 meter Hier moet je zijn voor je verhuizing, verhuisdozen of voor opslag van je inboedel.
Speedcargo Koeriersdiensten Speedcargo Koeriersdiensten 287 meter Snelle service, prettige vriendelijke mensen die altijd een oplossing weten!
JET Koeriers JET Koeriers 595 meter Zeer asociale koerier!
TCF Logistics TCF Logistics 662 meter Correcte leveringen, doet wat men beloofd.
WWDS WWDS 1 km Was me weer een genoegen
Ontzorgd Verhuizen Ontzorgd Verhuizen 4 km Geweldige service bij leegmaken van een appartement waar veel bruikbare spullen achte...
PAX Groep PAX Groep 4 km PAX Groep richt zich op de coördinatie en uitvoering van logistieke projecten in de b...
De Verhuishulp De Verhuishulp 5 km Mijn zus heeft Gerco ingehuurd om de waardevolle spullen van onze overleden moeder te...
Oude foto's van transportbedrijven uit Friesland Oude foto's van transportbedrijven uit Fries... 6 km mijn naam is Yne van der Meulen, hier vind u foto's van friese transportbedrijven
Wiersma Verhuizingen Wiersma Verhuizingen 7 km Vrij goed bedrijf.
Recensies
Jongstleden donderdag 30 juni waren wij op zoek naar verhuisdozen voor een repatriëring van persoonlijke spullen. De standaard verhuisdozen waren in dit geval te klein en wij belden aan bij Buma verhuizingen. Uiteraard waren zij niet aanwezig in verband met een lopende verhuizing, maar via een ringvideo deurbel gesprek kwamen wij uiteindelijk toch aan de benodigde barreldozen. Deze worden standaard niet verkocht, maar in dit geval bood Buma verhuizingen ze toch aan. Waarvoor hartelijk dank.
Erik is een professionele verhuizer, die op een kwartier nauwkeurig kan inschatten hoeveel werk er verzet moet worden voor hét huis leeg is. Dat geeft een prettig gevoel. Op het juiste moment wordt er geïmproviseerd om de klus op tijd af te krijgen. Verhuizen geeft een vorm van stress, maar met Buma aan het roer komt alles goed.
Wat zijn deze verhuizers geweldig. Op een extreem warme dag hebben ze ons ontzettend uit de brand geholpen, er werd met ons meegedacht hoe we zo efficiënt mogelijk konden verhuizen, dat we op 3 hoog woonden zonder lift was geen enkel probleem. Geweldige service, met een lach. Door hen is onze verhuizing heel soepel verlopen, zonder enkele chaos. Een absolute aanrader!
Met een paar maten bij het verhuizen een goed uur bezig geweest de bank binnen te krijgen, zonder succes. Na contact met Buma hadden ze toevallig direct tijd me uit de brand te helpen. Tien minuten na aankomt zaten we aan de koffie, op de bank, in de woonkamer! Erg tevreden, goede snelle service, vriendelijke en sterke verhuizers. Bedankt mannen!
Ze hebben mij vandaag geholpen met verhuizen. Zeer vriendelijk, denken goed mee en bieden service op maat voor een goede prijs, niks dan lof voor deze heren!
Fijn bedrijf. Ze werken zichtbaar met ervaren medewerkers, alles ging heel soepel en zonder schade. Zeer goede ervaring, zeker vergeleken met mijn laatste verhuizing met een con-collega.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid