facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Tandenbleker Nederland

De Tandenbleker Nederland

Info

Amsterdam:
06-46870722

Rotterdam:
06-15335661

Utrecht:
0646870722

Den haag:
06-15335661

Breda:
06-46870722

Geschiedenis

De Goedkoopste & Beste Tandenbleker van Nederland! meer dan 900 positieve recensies! 100% Natuurlijk, Veilig & pijnloos.



"De Tandenbleker Nederland is door de jaren heen uitgegroeid tot de grootste speler op de Internationale markt van tanden bleken. Inmiddels hebben wij meer dan 40 locaties door heel Nederland, België en Marokko."
Adres: Waterlandplein 314, 1024 NB Amsterdam
Telefoonnummer: 0646870722
Stad: Amsterdam
Route: Waterlandplein 314
Postcode: 1024 NB


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 22:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bij Dusty Beautysalon Bij Dusty Beautysalon 342 meter Zo geweldig een huidbehandeling hier. Dat moet je jezelf af en toe cadeau doen.
Beautyshop Toute Fabienne Beautyshop Toute Fabienne 841 meter Zeer ervaren specialisten in hair exctentions
Perfect Eyelash Amsterdam / Wimperextensions Amsterdam Perfect Eyelash Amsterdam / Wimperextensions... 1 km Super fijne dag gehad! Goede uitleg gekregen voor mijn one by one cursus! Kom zeker t...
DivinoBeautyX DivinoBeautyX 1 km Vertaald door Google Joy neemt de tijd voor je en is zowel professioneel als persoonl...
Bioslimming Nederland en België Bioslimming Nederland en België 2 km Een super resultaat met een aantal behandelingen bij de huidstudio en vervolgens thui...
Lotus Rejuvi Lotus Rejuvi 3 km Hele lieve dame en heeft veel kennis! Het V-steamen heb ik als prettig ervaren. Ik ko...
Voque Beauty Voque Beauty 3 km Slechte service en niet klantvriendelijk. Ik stond gister in de salon, door een syste...
Diva Lashes Diva Lashes 3 km Super mooi en netjes gewerkt en ook erg vriendelijk v.a. nu mijn vaste adres voor mij...
Salon101 - huidverzorging en ontspanning Salon101 - huidverzorging en ontspanning 4 km Salon101 - schoonheidsspecialist
Skin Care Amsterdam Skin Care Amsterdam 4 km Skin Care Amsterdam, de praktijk voor huidverbetering en definitieve ontharing van Yv...
StudioRens StudioRens 5 km Bij StudioRens kan je terecht voor skin & body care, hands & feet en make-up. We zijn...
Flawless treatments Flawless treatments 5 km Esther is hartstikke lief en heel goed in haar werk! Ik ben superblij met mijn wimper...
Eyebrowlab Eyebrowlab 5 km Net de laatste touch-up gehad. Edson vond ook dat er een extra nabehandeling nodig wa...
Nagelstudio Lisa Nagelstudio Lisa 5 km Een geweldige nagelstudio, met zeer veel bekwaamheid . En ontzettend vriendelijk. Gro...
Jado voetverzorging en schoonheidssalon Jado voetverzorging en schoonheidssalon 5 km Professioneel werkende pedicure tevens fijn in de omgang.
Mrs. Highbrow Amsterdam Mrs. Highbrow Amsterdam 5 km Helaas nu gesloten ivm Covid maar super professionele zaak en je komt 10 jaar jonger ...
Pura Vida Pura Vida 5 km Salon waar je terecht kunt voor gezichtsbehandelingen, massages en natuur voedingsadv...
Recensies
Het ziet er allemaal strak uit, lichte ruimte met comfortabele stoelen. Je wordt persoonlijk en heel netjes geholpen. Ik had meer sessies nodig dan ik in eerste instantie had gedacht en dat wisten ze me bij het opmeten van de tinten meteen te vertellen hoeveel sessies ik werkelijk nodig had voor het gewenste resultaat. Filiaal Amsterdam. TOP geholpen door Ikram!
Ben hier een aantal keer gekomen voor het bleken van mijn tanden, altijd netjes en vriendelijk geholpen door Youssra. Ik wist van tevoren niet goed wat ik kon verwachten en was ook een beetje sceptisch, maar de eerste keer wordt alles goed uitgelegd en je ziet ook al na één behandeling van 5 sessies resultaat.
Ik ben ontzettend fijn geholpen door Karima! Heel lief en super duidelijke uitleg. Ze helpt je echt door het traject heen.
Zeer slecht bedrijf. Mijn tandvlees is chemisch verbrand tijdens de behandeling, hier had ik een mail over gestuurd waar niet meer op gereageerd is. Dit is na weken wachten nog steeds niet hersteld en ik ben bang dat ik nu een tandvlees transplantatie moet om zaken te herstellen. Spulletje werd vluchtig en zonder zorgvuldigheid opgesmeerd, het werd bijna een ongemakkelijke situatie dat ik zelf het bitje niet goed inkreeg ik doe dit niet dagelijks waar ze wel van uit gaan schijnbaar?. Verder werd ik slecht geholpen, met de corona regels werd geen rekening gehouden, 3 mensen naast elkaar op 0.5 meter afstand van elkaar gezet. Na dat de 20 minuten om waren was de medewerker nergens te bekennen dus zelf maar de spoelbak opgezocht en het bitje uitgedaan. Op de site staat dat iedereen gecertificeerd is etc., de medewerkster meisje tussen 20/30 jaar was drukker bezig met haar telefoon en vriendinnen dan met de klanten. Leek op een student zonder ervaring. Zelfde materiaal werd voor meerdere mensen gebruikt. Verder gingen ze ervan uit dat je dit dagelijks doet, commando's als spoelen, zitten etc. zonder enige uitleg behoren tot de normaalste zaak van de wereld. Volgende keer ga ik naar de tandarts, een plek waar ze wel verstand van tanden en tandvlees hebben!!!!!! Dan maar meer betalen, het is wel je gebit. Ga niet in zee met deze oplichters.
Ik Ben vandaag langs geweest super goede service van Delicia ik kom zeker terug!
Geholpen door Youssra, een erg lieve dame. Ze was geduldig en informatief en ik ben zelf echt superblij met het behaalde resultaat. De Amsterdamse vestiging is een aanrader voor als je met een stralende lach de deur uit wilt. Top behandeling!
Hele fijne plek! Hartstikke goed verwelkomd en verzorgd. Nissrine heeft samen met Nikky de eigenaresse elke stap netjes doorgenomen met ons waarna ze haar werk top heeft uitgevoerd. Hele nette zaak en heel netjes personeel. Zeker een aanrader! Fijn dat we hier terecht konden net voor onze vakantie. Zijn voor ons ook tot later open gebleven!
Ik ben geholpen door een hele lieve warme dameHajar. Heel gastvrij en me tanden zijn Bling Bling.. Toppertje bedankt!
Voor mijn eerste keer ben ik geholpen door Youssra en Hajar. Twee top meiden, zeer klantvriendelijk en eerlijk. Zal zeker vaker terugkomen. Super tevreden!
Ik ging voor de eerste keer me tanden bleken en werd geholpen door Mina. Een hele vriendelijke mevrouw die elke stap uitlegde. Ik heb 10 sessies gedaan en zag na de 4e keer al gelijk verschil. Ik ga zeker nog een keer terug komen:
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid