facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Spinde

De Spinde

Info

Het verenigingsgebouw 'De Spinde': t.b.v. het plaatselijk verenigingsleven en voor ontplooiing van sociale en culturele activiteiten in Dalen en omgeving.

Geschiedenis

in 1976 werd het gemeenschapshuis 'De Spinde' geopend.
Tot 1998 bood het huisvesting aan de gemeente Dalen en verschillende verenigingen.
Tot 2013 hadden een aantal gemeentelijke diensten nog onderdak in het gebouw, waarna de gemeente besloot de Spinde te verkopen.
De 'Dalerbrinkgroep', vertegenwoordiging van alle gebruikers van de Spinde, werd opgericht, met als doel: het behoud of realisering van een verenigingsaccomodatie voor Dalen.

op 20 november 2014 hebben de gemeente, de Dalerbrinkgroep en bouwbedrijf Scholten een intentieovereenkomst getekend, waarin staat dat de verenigingen/organisaties die gebruik maken van de Spinde op deze lokatie kunnen blijven.


Adres: Wettringerlaan 2, 7751 GV Dalen (dorp)
Stad: Dalen
Route: Wettringerlaan 2
Postcode: 7751 GV


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Body & Mind Dalen Body & Mind Dalen 138 meter Yoga Dalen is opgericht door Annelies Slagman en Ilse Brand. Zij zijn gediplomeerd in...
Bites & Business Drenthe Bites & Business Drenthe 280 meter Het netwerkconcept voor ambitieuze, ondernemende vrouwen, zowel in loondienst als zel...
Recensies
Hier kom ik regelmatig in diverse rollen, zoals organisator en toehoorder van bijeenkomsten. De ontvangst is altijd goed. Je voelt je welkom. Als ik wat moet organiseren, wordt er altijd meegedacht, er is veel mogelijk.
Fijn en laagdrempelig verenigingsgebouw
Soort dorpshuis. Wel leuk.
Prima dorpshuis in Dalen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid