facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Body & Mind Dalen

Body & Mind Dalen

Info

Yoga Dalen is opgericht door Annelies Slagman en Ilse Brand. Zij zijn gediplomeerd in het geven van Power Yoga en Hatha Yoga lessen.

Geschiedenis

Voorstellen:
Mijn naam is Annelies Slagman en ik woon in Dalen en ben in het bezit van het door Fitvak erkende diploma Fitnesstrainer A. Daarnaast heb ik de opleiding Hatha Yoga docent en Power Yoga docent gevolgd. tevens ben ik trainer bij The Bootcampclub Emmen en geef ik op maandagmorgen Body Walk in de Daler Tuun.

Mijn naam is Ilse Brand. Ik woon met mijn gezin in Dalen. Ik ben leerkracht in het basisonderwijs maar ik ben ook in het bezit van een ALO diploma. Daarnaast ben ik bevoegd om de volgende groepslessen te geven: Power Yoga, Zumba, Kangoo Power.

Adres: Burgemeester Fonteinstraat 100, Dalen (dorp)
Telefoonnummer: 06-53556317
Stad: Dalen
Route: Burgemeester Fonteinstraat 100


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Spinde De Spinde 138 meter Hier kom ik regelmatig in diverse rollen, zoals organisator en toehoorder van bijeenk...
Bites & Business Drenthe Bites & Business Drenthe 408 meter Het netwerkconcept voor ambitieuze, ondernemende vrouwen, zowel in loondienst als zel...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid