facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Rustende Jager

De Rustende Jager

Info

Een typisch Hotel-Restaurant in het brinkdorp Eext. U kunt genieten in ons a la carte restaurant van specialiteiten of een heerlijke lunch in onze lounge of op 1 van onze terrassen.

Geschiedenis

Een typische Herberg op de Hondsrug in het brinkdorp Eext. Ons 3-sterrenhotel biedt u kamers met douche, toilet en tv.
Het gezellig ingerichte restaurant heeft een uitgebreide menukaart met tal van specialiteiten.
Ook kunt u heerlijk uitrusten op ons terras onder het genot van een hapje en drankje.

Wij heten u van harte welkom!

Openingstijden:
Op maandag gesloten m.u.v. vakanties en feestdagen.
Van november t/m maart op maandag en dinsdag gesloten m.u.v. vakanties en feestdagen.

Adres: Hoofdstraat 20, 9463PC Eext
Telefoonnummer: +31 592 261347
Stad: Eext
Route: Hoofdstraat 20
Postcode: 9463PC



op zoek naar gerelateerd: De Rustende Jager Eext VERKOCHT, Restaurants in de buurt van Eext, Pizzeria Eext, Eten afhalen Eext, Steakhouse Eext, Restaurant Eext
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Restaurant  De Rustende Jager Hotel Restaurant De Rustende Jager 0 meter Je kan er heerlijk lunchen. Mooie plek in de tuin. Vriendelijke bediening, ze geven g...
Bistro De 7 OSSEN Bistro De 7 OSSEN 122 meter Je kan hier prima op het terras zitten. Lekker Weisenbier uit Beieren. Vriendelijke...
Rikus Rikus 236 meter Mixt feelings. Wij kwamen met een groep van 9, vlees, vega en vegan. Er was een ieman...
Rikus Rikus 236 meter Mixt feelings. Wij kwamen met een groep van 9, vlees, vega en vegan. Er was een ieman...
Schaopwas Eext Schaopwas Eext 2 km Wij hebben vanavond heerlijk gegeten. Veel variatie in vlees, vis en salades. Heerlij...
Recensies
Het eten en het ontvangst was uitstekend.
Vannacht een nachtje geweest, hadden kamer met bad wat ronduit smerig was, niet schoon gemaakt, ook rook het naar op de kamer. De handdoeken roken niet fris. De afzuiging van de keuken kwam soort direct de kamer in, dus rook de kamer naar snackbar. De kamer is gedateerd en heeft echt onderhoud nodig, Het hotel is verder prima, de gastheer was aardig maar merkte wel dat spirit eruit is Het eten in het restaurant was vers en goed. Het ontbijt aan de matige simpele kant, niet echt een gezellig ontbijt
Gemengde gevoelens: Zeer hartelijk ontvangst door een aardige gastvrouw, zeer aangenaam diner gehad in een heel fijn restaurant met warme sfeer. Enige zware minpunt was de manier waarop wij zondag werden weggestuurd. Na uitchecken om 10:30 hoef je niet te verwachten dat je nog even met een drankje in de lounge kan zitten. Je wordt op vrij onfatsoenlijke wijze weggestuurd en ook al zie je de drankjes in de koelkast staan, even een drankje afrekenen is te veel moeite. En dat terwijl we uitgebreid hebben gedineerd en nette gasten waren. Jammer van de ‘gast’heer die ons wegstuurde, andere personeel als hartelijk ervaren.
Tweede kerstdag gedineerd bij de rustende jager. Zoals de naam al een beetje aangeeft ademt dit restaurant de sfeer uit van een oude herberg. Het is een oud gebouw die van binnen erg veel sfeer heeft. Beter nog het bedienend personeel is ontzettend aardig en authentiek. En nog beter het voedsel wat hier uiteindelijk op je bord beland is van hoge kwaliteit. Heerlijke vis voorgerechten, salades etc. Lekker vleesgerechten. Kortom hier kun je prima met veel sfeer uit eten gaan.
Na een keer daar voortreffelijk gegeten te hebben, besloten we met de AH zegels de rustende jager te bezoeken. We kwamen van de koude kermis thuis. Je krijgt een aparte menukaart en de kwaliteit van het eten was ver onder hun niveau. Jammer! Komt dit nu door de AH actie? of is de kwaliteit gedaald? We komen voorlopig niet weer. We waren incl. 2 drankjes per persoon 4 personen rond de €80,00 kwijt.
Echt een verschrikkelijk hotel. Piepkleine kamers. Slecht onderhouden. Een kledingkast met alle kleuren van de regenboog... primitief aangelegde kabeltjes voor tv en stroom. Het heeft iets weg van een studenten zolderkamer uit 1971. De bedden stonden haaks op elkaar.. Niet echt romantisch dus. De WC deur kon niet goed open omdat het bed ervoor stond. Kortom, eens maar nooit weer.
Erg gastvrij. Comfortabele hotelkamer. Het maandmenu was heerlijk. Het vlees en de vis smaakte heel goed en erbij groenten, en bijzondere rabarbermoes en lekker aangemaakte sla. Ontbijt ook keurig verzorgd en van alles voldoende.
Vanavond hier gegeten. Ziet er leuk uit en personeel erg vriendelijk. Het eten niet echt bijzonder. Snitzel was nat, paneer lekkere smurrie. Voor mij geen tweede keer.
Gezellige sfeer in eeuwenoud hotel/restaurant. Wij hebben genoten van het optreden van de Groninger stads troubadour Moti! Tevens een heerlijk stamppot buffet genuttigd.
Een heerlijk gezellig familie hotel/herberg met veel aandacht voor details,alles klopt. De keuken en de bediening zijn van een hoog niveau.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid