facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro De 7 OSSEN

Bistro De 7 OSSEN

Info

Bij ons kan je terecht voor de lunch,tussendoortje en een diner.
Onze keuken sluit om 20.30 uur

Adres: kerkstraat 4, 9463 RB Eext
Telefoonnummer: 0592785388
Stad: Eext
Route: kerkstraat 4
Postcode: 9463 RB



op zoek naar gerelateerd: Kerkstraat 4 Eext, Homan Eext
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel Restaurant  De Rustende Jager Hotel Restaurant De Rustende Jager 122 meter Je kan er heerlijk lunchen. Mooie plek in de tuin. Vriendelijke bediening, ze geven g...
De Rustende Jager De Rustende Jager 122 meter Het eten en het ontvangst was uitstekend.
Rikus Rikus 186 meter Mixt feelings. Wij kwamen met een groep van 9, vlees, vega en vegan. Er was een ieman...
Rikus Rikus 186 meter Mixt feelings. Wij kwamen met een groep van 9, vlees, vega en vegan. Er was een ieman...
Schaopwas Eext Schaopwas Eext 2 km Wij hebben vanavond heerlijk gegeten. Veel variatie in vlees, vis en salades. Heerlij...
Recensies
Je kan hier prima op het terras zitten. Lekker Weisenbier uit Beieren. Vriendelijke eigenaar. We hebben ons prima vermaakt en gegeten.
Gastheer zeer vriendelijk. Eten héérlijk. Leuk ingericht restaurant.
Heerlijk gegeten! Eenvoudig, maar voor ieder wat wils, alles smaakte erg lekker en was uitstekend verzorgd. Vriendelijke en gastvrije eigenaar en een gezellige sfeer. Een aanrader!
Gisteren heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant met vriendelijke bediening. Het restaurant doet qua sfeer heel warm maar zeker eigentijds aan. De gastvrouw doet haar best om het haar gasten aan niets te laten ontbreken. Ondanks de lage prijs wordt er gewerkt met louter verse producten. Je kunt duidelijk zien en proeven dat de kok passie voor zijn werk heeft. De borden worden keurig opgemaakt. Ik heb een kijkje mogen nemen in de keuken en daar werd ik zeker vrolijk van. Absoluut een aanrader!
Vanavond lekker gegeten bij de 3 Ossen in Eext. We hadden een Grouponbon á 2 driegangen menu's van de chef voor €29.95. Dus op de consumpties moesten ze het verdienen. Helaas lukt dat niet best, want het was moeilijk hun aandacht te krijgen. En als ze bij een ander tafeltje in de buurt waren kwamen ze ook niet even vragen of alles naar wens was. Ondanks de lege glazen op onze tafel. Voor de Groupon gasten hebben ze een apart keuzemenu met meer dan voldoende keuze uit voor-, hoofd- en nagerecht. Lijkt wel een beetje raar.... De ene tafel ontvangt een A5 je. De andere een mooi boekje waar het a la carte menu in staat. Maar oke, het eten was goed, lekker en meer dan voldoende. Dus een beste fooi was op zijn plaats.
Zeer teleurstellend bezoek ... alle borden worden 'besmeurd' met een zwarte zoete dressing ... zowel voor- als hoofd gerecht. Mixed grill word geserveerd, badend in een onbestendige grijze saus. Varkensvlees niet gaar, kip kiele kiele gaar. Van het rundvlees word niet gevraagd hoe het moet worden bereid. Volgens bediening was er net een nieuwe jonge kok. In de herkansing was het vlees goed .. net als op de eerste borden was het rundvlees ongevraagd rood ..... Smaakverschil tussen kip en varken was niet te proeven. De bijgeserveerde ratatouille was uit blik en in de magnetron opgewarmd .... aardappeltjes 'dreven' op een laag vet in het schaaltje .... kortom .... zonde geld.
Nog nooit zo een slechte uitsmijter gehad. Dat het eigeel zacht is, dat mag. Maar dat het eiwit nog doorzichtig is, dit mag echt niet! En als je dan kan kiezen uit bruin en wit brood, dan verwacht je ook echt bruin brood, ook dit was helaas niet waar. Wij gaan er echt niet meer terug.
Een goede prijs-kwaliteit verhouden en lekkere gerechten.
Mooie en erg gezellige bistro in het hartje van Eext. De gastheer is een goeie vent, een horeca-gastheer zoals het hoort. In de keuken worden heerlijke gerechten zonder opsmuk maar met veel smaak bereid. We hebben het bij de 7 Ossen meerdere keren erg naar ons zin gehad.
Erg langzaam met drinken. Carpaccio vooraf. Nooit meegemaakt dat dit met ijsbergsla is. Zonder pijnboompitten of kaas. Jammer. Eten was voor 1 persoon te laat. Ze gaven aan dat het niet goed op de bon stond. Toen ze het kwamen brengen bleken ze het verkeerde te hebben gemaakt. Dus weer overnieuw. De rest had het al bijna op. Ze hebben aangeboden 1 ronde drankjes van het huis. Ook naast de Latte Macchiato een cupje melk? Voor mij niet weer..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid