facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Reisplanners

De Reisplanners

Info

De Reisplanners informeren je via Facebook over reisaanbiedingen, interessant reisnieuws en bijzondere plekken op aarde. Kijk ook eens op: www.dereisplanners.nl.

Geschiedenis

De Reisplanners in Veldhoven zijn sterk in de organisatie van uiteenlopende reizen. Voor zowel particulieren als bedrijven. Altijd met het doel van de klant als vertrekpunt. En een onvergetelijke reis als eindbestemming. We willen onze expertise en ons enthousiasme graag delen met anderen. Klanten verrassen, zorg uit handen nemen of de combinatie daarvan. We hebben een groot netwerk dat we kunnen aanboren.

We werken op z’n Brabants. Met beide benen op de grond. Met kennis van zaken, zonder betweterig over te komen. Met een goede relatie als basis voor de samenwerking. En met een zachte g. We zijn onderdeel van de organisatie Mijn Reiskennis, aangesloten bij ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds. Dat geeft u zekerheid.

Adres: Lankven 16, 5508 RJ Veldhoven
Telefoonnummer: 0402692040
Stad: Veldhoven
Route: Lankven 16
Postcode: 5508 RJ


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 23:00
Dinsdag: 08:00 - 23:00
Woensdag: 08:00 - 23:00
Donderdag: 08:00 - 23:00
Vrijdag: 08:00 - 23:00
Zaterdag: 08:00 - 23:00
Zondag: 08:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Harm Verberne De Reisplanners
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Villa Ardennen Villa Ardennen 1 km René lijkt me een aardige kerel, maar zou wat mij betreft eens moeten overwegen of hi...
D-reizen D-reizen 2 km Een hele fijne plek om je reis te boeken. Je hebt hier niet het gevoel dat je een num...
Speeltuin Asv d'Ekker Speeltuin Asv d'Ekker 3 km Het beste geheime plekje van Veldhoven, een gezellige buurtspeeltuin! Die open is van...
Vakantiepark het Witven Vakantiepark het Witven 5 km Onthaasten binnen het Brabants Kwartiertje
Recensies
Uitstekend geholpen door Harm. Ook ‘s-avonds was Harm goed bereikbaar. Wij hebben ons hotel in New York via hem geboekt en alles klopte. De vlucht hadden we zelf geboekt maar Harm heeft ons daar zelfs ook nog gratis advies bij gegeven. Dienstverlening op zijn best.
Dit is een reisbureau met de servicegerichtheid die je graag wilt. Vakkundig, altijd bereikbaar en niets is teveel. Hier is de klant nog koning!
Zeer vriendelijke
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid