facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor D-reizen

D-reizen

Info

D-Reizen

Meent 66
Meiveld 113
Veldhoven


[email protected]
[email protected]




Geschiedenis

Onze Passie voor Reizen;

Vertrouw op de kennis van echte reisprofessionals.

Samen hebben we veel van de wereld gezien en kunnen we adviseren op basis van onze eigen ervaring! Daarnaast werken wij met onze specialisten .

Laat ons uw vakantiewensen weten en wij gaan (en uiteraard vrijblijvend) voor u aan de slag om een inspirerend op maat reisplan samen te stellen!



"Ben je op zoek naar het reisbureau met het grootste, onafhankelijke assortiment van Nederland? Dan ben je bij ons reisbureau in Veldhoven op het juiste adres. Om wat voor vakantie het ook gaat, onze Reisadviseurs vinden én vergelijken erg snel de juiste vakantie voor jou."
Adres: Meent 66, 5501JK Veldhoven
Telefoonnummer: +31404001440
Stad: Veldhoven
Route: Meent 66
Postcode: 5501JK



op zoek naar gerelateerd: D-reizen Spanje, D-reizen Turkije, D-reizen Diemen, D-reizen Vlaardingen, D-reizen Buikslotermeerplein, D-reizen Amstelveen, TUI reizen Veldhoven, D-reizen Heerhugowaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Speeltuin Asv d'Ekker Speeltuin Asv d'Ekker 654 meter Het beste geheime plekje van Veldhoven, een gezellige buurtspeeltuin! Die open is van...
Villa Ardennen Villa Ardennen 2 km René lijkt me een aardige kerel, maar zou wat mij betreft eens moeten overwegen of hi...
De Reisplanners De Reisplanners 2 km Uitstekend geholpen door Harm. Ook ‘s-avonds was Harm goed bereikbaar. Wij hebben on...
Vakantiepark het Witven Vakantiepark het Witven 3 km Onthaasten binnen het Brabants Kwartiertje
Recensies
Een hele fijne plek om je reis te boeken. Je hebt hier niet het gevoel dat je een nummertje bent, maar er wordt goed meegekeken naar je persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden. Ook nemen ze altijd alle tijd voor je en zijn de medewerkers makkelijk te bereiken als je vragen hebt. Of het nu gaat om een korte vakantie of een uitgebreide rondreis via dit reisbureau heb je gegarandeerd een passende vakantie te pakken!
Nemen de tijd als je een reis wilt boeken. Komen al jaren bij D reizen nooit geen problemen gehad. We hebben ook al een paar keer online geboekt bij andere reisbureaus ,is gelukkig altijd goed gegaan,maar we gaan toch liever naar de locatie zelf ,je wordt op allerlei eventuele voorkomende problemen geadviseerd. Dat vinden we prettiger voor dat we vertrekken.
Super tevreden over D-reizen Veldhoven! We zijn tot nu toe super geholpen door Nilova met onze reis door de USA! Ze denkt goed mee, is betrokken en erg vriendelijk. Ze komt met initiatieven en tips waar je zelf nog niet aan hebt gedacht om je reis compleet te maken. Ik raad D-reizen dus zeker aan!
Super fijn geholpen heel veel informatie gehad en meerdere keren binnen gelopen. Super fijn team en aardige mensen. Top wij zijn op reis voor een half jaar en kunnen tussendoor altijd mailen voor informatie of om iets te laten boeken zoals tickets of accommodaties. Wij komen zeker nog vaker terug bedankt allemaal en vooral Nilova.
D-reizen Veldhoven heeft heel vriendelijk, kundig en betrokken personeel. Ze helpen je goed op weg om een passende reis te vinden en luisteren fijn naar je wensen. Ze stellen je goed op de hoogte middels het maken van een print, een mail of telefoontje. Al met al een fijne organisatie om mee te mogen reizen!
Uitstekend geholpen door een vriendelijke medewerkster. Samen een perfecte reis, volledig naar wens,geboekt.
Vriendelijk en deskundig personeel. Denken mee en nemen de tijd om alles goed te regelen
Onze opstapplaats van Schiphol werd in ene zonder mededeling overgezet naar Brussel. Een hoop stress maar wij werden gelukkig vriendelijk, uitstekend geholpen door Nilova. Ze denkt met je mee en heeft alle geduld en neemt alle tijd voor jou. Ze is ook erg vakkundig. Wij gaan mede ontspannen op reis door haar. Dank je wel nilova je bent een kanjer !! Joop en Magda van Spankeren
Goed geholpen! Ondanks dat ik geen afspraak had gemaakt...wist niet dat dat eigenlijk de bedoeling is...toch alle tijd genomen om ons te helpen.
Heel netjes, snel en vakkundig geholpen door een vriendelijke en accurate medewerkster van D-reizen, kantoor Veldhoven. Zij nam alle tijd en zocht de diverse mogelijkheden uit.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar D-reizen met het openbaar vervoer


Veldhoven, City Centrum 230 meter
15
20
277
294
402
Veldhoven, City Centrum 260 meter
15
20
277
294
402
Veldhoven, Heemweg/Centrum 300 meter
20
292
294
402
Veldhoven, Heemweg/Centrum 330 meter
14
20
292
294
402
Veldhoven, Heemweg/Centrum 360 meter
14

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid