facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Regenboog Gulpen, computer en electronica winkel Gulpen

De Regenboog Gulpen,  computer en electronica winkel Gulpen

Info

Computer en elektronica groothandel/winkel voor bedrijven en particulieren. Ook voor reparaties aan pc's en alle elektronica. Geen witgoed.

Adres: Rijksweg 43, 6271AC Gulpen
Telefoonnummer: +31436018140
Stad: Gulpen
Route: Rijksweg 43
Postcode: 6271AC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Computer Service Heuvelland Computer Service Heuvelland 668 meter Ik heb CSH gevraagd om een wifi punt te installeren in mijn nieuwe kantoor. Dat lukte...
Recensies
Vroeger was dit "DE computerwinkel" maar tegenwoordig blijft daar nog maar weinig van over. De prijzen kloppen voor geen meter en het voelt best wel aan alsof deze winkel in het Pentium III tijdperk is gebleven. Aanbod is maar wat magertjes.
Verschrikkelijke winkel, klantvriendelijkheid is ver te zoeken en producten worden voor twee keer de normale prijs verkocht. Overigens wordt er advies gegeven wat helemaal nergens opslaat en alleen ten behoeve van de winkeleigenaar is zodat je zijn spullen koopt.
Zou vandaag open zijn, maar helaas om 10:30 uur nog gesloten zonder enige kennisgeving. Ook de telefoon wordt niet opgenomen of per voicemail beantwoord. Ook buren weten van niets. Dus voor niets naar toe gereden. Zeker niets netjes en geeft dus een onbetrouwbaar gevoel.
Super computer winkel met goed advies, ruime keuze en top service. Wint de concurrentie van de Mediamarkt.
Leuke zaak waar mensen weten waarover zij het hebben. Aanrader!
Altijd goede advies
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid