facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Computer Service Heuvelland

Computer Service Heuvelland

Info

Computer Service Heuvelland te Gulpen, Zuid-Limburg is een ICT bedrijf dat zich toelegt op de klein zakelijke alsook de particuliere markt.

Geschiedenis

Computer service heuvelland te Gulpen, zuid Limburg is een ICT bedrijf welk zich toelegt op de klein zakelijke als ook de particuliere markt.

Adres: Oude Rijksweg 32, 6271AA Gulpen
Telefoonnummer: 0616403220
Stad: Gulpen
Route: Oude Rijksweg 32
Postcode: 6271AA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Regenboog Gulpen,  computer en electronica winkel Gulpen De Regenboog Gulpen, computer en electronic... 668 meter Vroeger was dit "DE computerwinkel" maar tegenwoordig blijft daar nog maar ...
5 voor twaalf 5 voor twaalf 954 meter Mijn visie is dat het voor iedere ondernemer ALTIJD 5 voor twaalf is. Ieder leven en ...
Recensies
Ik heb CSH gevraagd om een wifi punt te installeren in mijn nieuwe kantoor. Dat lukte mij niet, achteraf bleek dat de kabel niet werkte. Menno heeft een nieuwe aansluiting gemaakt en binnen een half uur alles geïnstalleerd. Heel fijn!
Tot op heden tevreden over deze firma Vandaag bijzonder teleurgesteld in dit bedrijf . Onlangs een nieuwe laptop voor mijn dochter van hun aangeschaft en laten installeren. Zij kon van begin af aan niet printen. Vandaag is een medewerker hier geweest en moest ik opnieuw kosten betalen , ondanks dat dit naar mijn mening onder een garantie moet vallen , want hij was gewoon niet geïnstalleerd. In mijn ogen geen service.....En daar zouden ze goed in zijn volgens hun website !
Firma gebeld vanwege een update probleem van windows 10. Wilde geen data missen om rede. Zelf al vanalles geprobeerd doch zonder het gewenste resultaat. Dus mijn hoop was de firma. Maar helaas, gaande weg dat die medewerker bij mij thuis bezig was, kreeg ik steeds minder vertrouwen op een goede afloop. Na circa 3 1/2 uur "klungelen" deed mijn notebook niets meer in tegenstelling tot hij kwam. Ik heb niet de hoofdprijs hoeven te betalen maar de firma zou zich moeten schamen om geld te vragen als je niet tot een resultaat weet te komen. Deze firma is GEEN AANRADER.
Integer, kundig, prettig persoon en redelijk in berekening van de kosten. Komt zijn beloftes en/of afspraken na. Ga zo door Menno ! Peter
Afgelopen week een ssd in mijn Macbook Pro laten zetten door Computer Service Heuveland. Nadat ik eerst prima te woord ben gestaan via de mail over de kosten en de procedure heb ik daarna mijn Macbook langs gebracht en binnen korte tijd kon ik deze weer ophalen, geïnstalleerd met ssd zonder dat mijn oude gegevens verloren zijn gegaan. De oude harde schijf die in mijn Macbook zat kreeg ik netjes terug, met de tip om deze in een behuizing te zetten zodat deze gebruikt kan worden als externe harde schijf of als backup voor de huidige ssd. Kortom mijn Macbook is nu een stuk sneller en ik ben zo tevreden over Computer Service Heuveland, dat ik dit bedrijf ook bij familie, vrienden en eigenlijk wel bij iedereen kan aanraden.
Super service, snel, accuraat en de klant centraal! Heel tevreden, dank Menno!
Laptop gebracht ivm probleem opstarten. Menno zou terugbellen maar helaas. Toch maar zelf gebeld. Zwak excuus omdat zijn collega niet aanwezig was. Laptop weer opgehaald zonder dat Menno er naar gekeken heeft. Verder niets meer aan toe te voegen .
Erg blij met de snelle en deskundige hulp vanuit computerserviceheuvelland. Misschien geen prijsvechter, maar ik heb liever kwaliteit en kennis. Vriendelijk, behulpzaam en menselijk staat voorop en dat is te merken. Bedankt voor de goede service en de fijne laptop!
Laptop ter reparatie gebracht met een defecte schijf. Computer Service Heuvelland heeft alle data nog van de oude schijf kunnen afhalen en mijn laptop binnen 3 dagen gerepareerd terug bezorgd. Bedankt!
CSH heeft voor ons het netwerk en de server verzorgd en geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden over de manier van werken en de communicatie en kunnen dit bedrijf dan ook alleen maar aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid