facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Nieuwe Warande

De Nieuwe Warande

Info

B&B De Nieuwe Warande: duurzaam slapen en eten van eigen erf in Tilburg-Noord

Geschiedenis

De Nieuwe Warande is een kleinschalig initiatief van Margriet Schipper en Frans van de Sande dat gaat over eten van eigen erf! Wij proberen zelfvoorzienend te zijn als het gaat om groente, fruit en vlees. Alles wat we over hebben verkopen we. Verder willen we graag anderen enthousiast maken over eerlijk geteeld en gekweekt voedsel en de verwerking daarvan. Daarom vertellen wij verhalen rondom groenten, organiseren wij workshops en arrangementen voor jong en oud!
En vanaf half juni is onze B&B open. Daar zijn we heel trots op. Van een oude schuur een super duurzame B&B gemaakt!

Adres: Quirijnstokstraat 14, 5012TC Tilburg (gemeente)
Telefoonnummer: 0031652794087
Stad: Tilburg
Route: Quirijnstokstraat 14
Postcode: 5012TC



op zoek naar gerelateerd: Nieuwe Warande Deelplan 5A, De Nieuwe Warande Berkel-Enschot, Quirijnstokstraat 14 Tilburg, Stichting Nieuwe Warande
Recensies
Mooie b&b vriendelijke eigenaars, leuke biologische tuin met van alles. Aanrader om hier een kamer te nemen ,heel schoon ook super.
Erg fijne B&B in een mooie rustige omgeving! De kamer was erg schoon en van alle gemakken voorzien. Ook de gedeelde keuken is een fijne toevoeging. Frans & margriet zijn erg lieve mensen die zorgen dat je niks tekort komt :
We hebben 5 dagen genoten van de ruimte, rust van deze B&B en de bijzonder goede service en vriendelijkheid van de verhuurders. Ook het ontbijt was heerlijk en royaal. Zéker voor herhaling vatbaar.
In 1 woord fantastisch! Wat een fijne lieve mensen en heerlijke bedden
Zeer vriendelijke mensen. Heerlijk ontbijt met producten uit de eigen tuin en streekproducten. Zeer nette kamer en eetkamer en alles in eigen stijl. Een aanrader.
Heel netjes, aangename gastheer en vrouw. Zeer uitgebreid ontbijt met zelfgemaakte producten. Eieren en vlees van eigen dieren. We komen zeker terug.
Heel vriendelijk ontvangst. Zeer mooie ruime en nette kamer/badkamer. Heerlijk ontbijt met huisbereide en streekproducten. Gezellige tuin en mooie omgeving. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid