facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Natuurlijke Balans

De Natuurlijke Balans

Info

Voetreflexologie alternatieve geneeswijze. Door behandelen breng je het zelf-herstellend vermogen op gang.
Reiki voor energie doorstroming en balans.

Geschiedenis

Voetreflexologie
Je voet weerspiegeld je hele lichaam.
Onder en op je voeten zijn zones met drukpunten die in verbinding staan met diverse organen, zenuwen, klieren en gewrichten.
Door de punten te behandelen met een drukpunten massage stimuleer je de energie doorstroming en breng je het lichaam weer in balans. De doorstroming van energie is belangrijk voor je gezondheid. Door blokkades kunnen veel klachten en ziektes ontstaan. Door de massage breng je het zelf-herstellend vermogen van het lichaam opgang.
Naast dat een voetreflexmassage een effectieve methode kan zijn om klachten te verlichten is het ook nog eens erg ontspannend en fijn om te ervaren.

Reiki
Door vele dingen zoals: stress, ziekte en maar ook het verdringen van emoties kan je energie stroom in meer of mindere mate geblokkeerd geraakt. Hierdoor kan je ziek worden en de nodige klachten krijgen.
Wat zich kan gaan uiten in lichamelijke, emotionele en psychische klachten. Door een Reiki behandeling kan je je energie weer laten stromen. Het bevorderd het genezingsproces. Reiki zorgt voor ontspanning.
Reiki brengt je dichter bij jezelf, zorgt voor een goede doorstroming van je energie, brengt je in balans, verlicht pijn. Maar vooral ook zonder klachten is het fijn om te kunnen genieten van Reiki. Helpt je te ontspannen, te werken aan jezelf en om weer in balans te komen en te blijven.

Bij een Reiki behandeling lig je op een behandeltafel. Maar ook kan het gewoon zittend op een stoel. Reiki gaat overal door heen.

Nog een voordeel van beide soorten behandelingen is dat je, je niet hoeft uit te kleden. Het enige dat ik vraag is je schoenen uit te doen. Hierdoor is de drempel laag.



"Energetisch en emotioneel lichaamswerk, massage, essentiecoaching, bioresonantie"
Adres: oostergo, 7, 9642 EZ Veendam
Telefoonnummer: 0630379903
Stad: Veendam
Route: oostergo, 7
Postcode: 9642 EZ


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zechsal Zechsal 2 km Zechsall is een fijn bedrijf waar ik altijd mijn Magnesium producten bestel. Hun serv...
Joy of You Joy of You 3 km Hele fijne yoga lessen. Ik kijk er elke week weer naar uit om naartoe te gaan. De bar...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid