facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Muur

"Na bijna 30 jaar is De Muur simpelweg niet meer weg te denken uit Putten. In juli 1990 startten Yongfa en Meihong Hu de Chinese Muur. Met hun jarenlange ervaring in andere restaurants zetten zij De Muur vrijwel direct op de kaart. Waar het in het begin alleen à la carte dineren en het afhalen van de maaltijd betrof, is De Muur altijd meegegroeid met de wensen van haar gasten en de trends op het gebied van lekker uit eten gaan! Eén ding heeft altijd voorop gestaan in de visie van familie Hu: kwaliteit en genieten! Nu bijna 3 decennia later, is dat onveranderd. Want waarom zou je genoegen nemen met minder?"
Adres: Oude Rijksweg 2, 3881ED Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341 354336
Stad: Putten
Route: Oude Rijksweg 2
Postcode: 3881ED



op zoek naar gerelateerd: De Muur Putten app, All you can eat Putten, Chinese Muur Putten menukaart, Maandmenu Chinese Muur, Maandmenu Paradijs Putten, De Muur thuisbezorgd, Thuisbezorgd Putten, Mr sushi Putten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Buurtveilig Putten Buurtveilig Putten 2 km Buurtveilig is een burgerinitiatief, waar de inwoners van Putten verdachte situaties...
Pluktuin Het Platteland Pluktuin Het Platteland 3 km In de winter/lente is er niet veel om te plukken, maar er zit een leuke brocante in h...
Bed and Breakfast de Doezelaar Bed and Breakfast de Doezelaar 5 km Gewoon erg huiselijk, netjes, rustig, met vriendelijk personeel. Twee keer geweest.
Recensies
We hebben via een Social Deal heerlijk gegeten bij Wokrestaurant De Muur. Na een vriendelijke ontvangst mochten we zelf een tafeltje uitzoeken. Veel keuze qua alcoholvrije en alcoholische dranken zelfbediening. Compacte, maar complete keuken. Zeer goede kwaliteit van vlees en vis. De kant-en-klaar gerechten waren tevens vers en smaakvol. De toetjesbar met zeer uitgebreid assortiment viel bij ons goed in de smaak. Aanrader!
Gezellig All you can eat restaurant! Kwaliteit van het eten is erg goed, eten wordt netjes gepresenteerd en de gehele avond goed verzorgd. Er zijn grotere All you can eat restaurants met meer keuze, maar die vind ik persoonlijk te groot en te onrustig. Het restaurant ligt aan de weg van Putten naar Ermelo en is goed bereikbaar. Voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid.
Met mijn gezin voor de eerste keer in corona tijd uit eten geweest. 1,5 meter afstand houden is niet gelukt. Een paar mensen probeerden het maar de meeste mensen letten niet goed op. We hadden 2 uur all inclusief en wat fijn was was dat we langer kon blijven omdat de kinderen zich meer dan uitstekend vermaakten in de vele speelvoorzieningen. Wat dat betreft kan je het niet beter krijgen. We moesten wel vragen om extra drinken en we waren niet de enige dus dat had iets beter gekund. augustus 2022, drinken kan je nu zelf pakken, uitstekende verbetering. De gebakken bananen waren vandaag niet te eten augustus 2022, nog steeds niet eetbaar Maar voor de rest veel en goed keus. Het toetjes buffet is echt stukken beter dan bij het gemiddelde wokrestaurant. En fantastisch voor de kinderen. Ook buiten heel veel speelplezier! Augustus 2022 Vegetarische bami en nasi hebben ze voor ons gemaakt. Personeel erg vriendelijk en gastvrij. Ik vind het wel prijzig hoor, voor mijn budget maar dit doen we 1 keer per jaar om alle verjaardagen van ons gezin te vieren. Mei 2023 Vandaag waren we met een vriendin in een rolstoel, nou dat is geen pretje om je auto te parkeren en dan proberen met je rolstoel naar binnen te komen. Was druk vandaag maar goed te doen.
Mooi restaurant om met het gezin te eten, kunt hier zowel wokken als van de grill bestellen. Heeft een ruime keuze in het warm buffet, alleen erg klein opgezet wat het lastig maakt met drukte. Wel is er een mogelijkheid om met een groep in een aparte ruimte te dineren. heeft een speeltuin voor de kinderen zowel buiten als een deel overdekt. Tevens kun je hier ook je eten afhalen, wat altijd goed bevalt. Kindvriendelijkheid: Genoeg speelgelegenheden voor de kinderen Parkeren: Ruim opgezet
Een ruime parking, vriendelijk ontvangen bij het binnenkomen. Het concept werd goed uitgelegd. Pluspunten: - Drank buffet, je eigen drank kunnen kiezen - Lekkere verse pannekoeken die gemaakt worden - Heel vriendelijk personeel - Loempias waren niet vettig - Vaak lekker eten - Veel opties bij het desert Minpunten: - Geen naamborden bij het ijs - Vaak geen naamborden bij het soorten eten - Borden waren niet altijd zuiver, je zag nog vlekken en soms nog stukken eten erop dat verhard was. - De ruimtes waren koud na een tijdje, vooral als je bij het raam zat. - Eten was snel koud Werkpunten: - Schuifdeur bij het ijs kan niet volledig dicht waardoor het ijs heel erg zacht was aan 1 kant Kindvriendelijkheid: Buiten speeltuin achter de parking en kindvriendelijk menu. Parkeren: Ruime en duidelijke parking.
Heel gezellig en vooral heel lekker gegeten. Voldoende parkeergelegenheid en een vriendelijke ontvangst. Ruime keuze aan gerechten van salades en warm buffet tot aan heerlijke ingrediënten om te laten wokken. Ook de grill bood ruime keuze, echt lekker. Gelukkig eten wij in dit soort gelegenheden altijd wat vroeger dan gewoonlijk en dat scheelt want tegen de tijd dat we klaar waren werdt het wel wat druk rond het buffet en enigzins krap. Kortom een geweldige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.
Lekker eten en veel keuze. Goed prijs kwaliteit. Toetjes buffet met fruit en chocolade is ook heel lekker.Eten: 5/5
Vandaag weer afgehaald én het was heerlijk, als vanouds!!!! Dat was ca. 3 weken geleden heel anders en n.a.v. onze, toen, slechte beoordeling, heeft De Muur contact met ons gezocht en hebben dit keurig opgelost, omdat zij onze slechte ervaring ook zeer betreurden. Ons vertrouwen is weer hersteld! Chapeau De Muur, dit is hoe je met je klanten hoort om te gaan. We blijven terugkomen, tot de volgende keer!!!
Prima gegeten. Veel keuze. Sushi niet de lekkerste, maar wel oke. Het was erg koud aan onze tafel, maar er werd gelijk een kleine kachel aan de tafel gezet. Kindvriendelijkheid: Aparte ruimte voor de kinderen om te spelen. Oom een kinderbuffet aanwezig.
Vonden helaas eten niet zo. Tomatensoep te waterrig. Biefstuk had rare bijsmaak. Erg chaotisch waardoor tot 2 x toe we bestelde en een ander met ons eten ervandoor ging. Gerechten in de pannetjes zijn erg leuk maar zorgen voor extreem veel werk bij de 2 koks. Soms is less morr. Looproute langs het eten is vrij smal, zorgt voor opstopping bij de grill waardoor er mensen tegen je aanlopen. Voor ons helaas niet voor herhaling vatbaar Personeel was erg vriendelijk Parkeren: Mega ruime parkeerplaats
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid