facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Buurtveilig Putten

Buurtveilig Putten

Info

Buurtveilig is een burgerinitiatief, waar de inwoners van Putten verdachte situaties kunnen melden via een groepsapp.

Geschiedenis

Wat is buurtveilig? Buurtveilig is een burgerinitiatief, waar de inwoners van Putten verdachte situaties kunnen melden via een groepsapp.
Hoe gaat het in ze werk? U ziet een verdacht persoon in uw straat lopen, deze toont bijvoorbeeld interesse in een auto, of in een woning. U kent deze man of vrouw niet en twijfelt toch aan zijn bedoelingen.
U stuurt via Whatsapp een bericht naar uw mede buren dat er een vreemde man loopt, donker gekleed, krullend haar, blauwe spijkerbroek en witte schoenen.
De beschrijving is uiteraard erg belangrijk, mocht er toch besloten worden in de groep de politie te bellen is er voor iedereen duidelijk om wie het gaat, en voor de agenten uiteraard ook!
Deze persoon kan dus door de hele straat gevolgd worden, het hoeft natuurlijk niet een wandelend persoon te zijn, ook een auto die 4x zachtjes door de straat rijdt is al verdacht. (Bron: Omroep Gelderland)
Door een tip van een alerte Puttenaar heeft de politie zaterdag vier vrouwen in de kraag gevat die inbrekersgereedschap in hun auto hadden liggen.
De vier reden met hun auto meerdere keren langzaam over de Prins Hendrikweg in Putten. De Puttenaar vond dat verdacht en schakelde de politie in. Tijdens een controle vonden agenten het gereedschap. Ook bleek dat twee vrouwen zich niet konden identificeren.
Mocht u geïnteresseerd zijn om deel te nemen vul dan ons contact formulier in (* vergeet uw 06 nummer niet te vermelden en straatnaam zodat wij u toe kunnen voegen)

Adres: Buurtveilig gebied 2, 3881 jn Putten (gemeente)
Telefoonnummer: 0341234600
Stad: Putten
Route: Buurtveilig gebied 2
Postcode: 3881 jn


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rouwmedia Rouwmedia 666 meter Rouwmedia by Hellenique verzorgt de mooiste en meest persoonlijke rouwkaarten en rouw...
PuttenseWroeter PuttenseWroeter 844 meter Doorwroet doorlopend het Puttense nieuws, op zoek naar frisse nieuwe eikels. Eindelij...
VeluweFM VeluweFM 991 meter De lokale omroepen, VeluweFM en Harderwijk FM brengen dagelijks het laatste nieuws op...
Donkersgoed Multimedia Donkersgoed Multimedia 2 km Goede foto/videograaf maakt prachtige beelden. En vangt verhalen op de plaat.
De Muur De Muur 2 km We hebben via een Social Deal heerlijk gegeten bij Wokrestaurant De Muur. Na een vrie...
Pluktuin Het Platteland Pluktuin Het Platteland 3 km In de winter/lente is er niet veel om te plukken, maar er zit een leuke brocante in h...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid