facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Mandemaaker Restaurant • Kookstudio • Hotel

De Mandemaaker  Restaurant • Kookstudio • Hotel

Info

Restaurant & Kookstudio de MandemaakerKerkstraat 103 3751 AT Spakenburg www.demandemaaker.nl

Geschiedenis

'De Mandemaaker' staat voor goede smaak, zonder pretenties.

'De Mandemaaker' biedt een à la carte restaurant, hotel , kookstudio en verzorgd recepties & vergaderingen. Ook cateren we bij u thuis met veel plezier!
U kunt bij ons terecht voor een intiem diner, lunch, receptie of vergadering in kleine kring, partij of een groot gezelschap.

Gastvrijheid is al 50 jaar ons kenmerk!
Ontdek de smaak van Spakenburg in stijl!
U bent van harte welkom.

Adres: Kerkstraat 103, 3751 AT Spakenburg
Telefoonnummer: 033-2980255
Stad: Spakenburg
Route: Kerkstraat 103
Postcode: 3751 AT


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 00:00
Dinsdag: 11:30 - 00:00
Woensdag: 11:30 - 00:00
Donderdag: 11:30 - 00:00
Vrijdag: 11:30 - 00:00
Zaterdag: 11:30 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: Kookworkshop Bunschoten, Cafe Spakenburg, Italiaans restaurant Spakenburg, Hotel Bunschoten-Spakenburg, Lunch Spakenburg, Spui76 #spakenburg, Tapas Spakenburg, Restaurant Eem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Visoptafel.nl Visoptafel.nl 634 meter Deze verkoper was bij mij al een bekende, "Heinen en Koelewijn" staan echt ...
Bistro Zuid Bistro Zuid 635 meter Wilt u een echte cappuccino dan moet u hier zijn!!
Recensies
Heerlijk gegeten! Alles was goed, vriendelijk personeel, goede bediening en elk gerecht is een waar kunstwerkje. Bij elke gang een heerlijke wijn gedronken. Echt een aanrader
Niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste keer! Gisteravond weer heerlijk gegeten bij Restaurant De Mandemaakers. De gastvrijheid, de smaken, de combinatie en de sfeer zijn zooooo fijn! En dat alles op loopafstand van de boot, echt weer een waanzinnige avond!
Heerlijk gegeten, fijne sfeer,attent personeel. Een aanrader! Rolstoeltoegankelijkheid: Zeer goed ook een rolstoeltoilet aanwezig en attente mensen die met je mee denken. Speciale dieetwensen: Wordt op voorhand naar gevraagd
Voor kreeft moet je daar zijn echt de beste kreeft echt een aanrader bedankt ook voor de leuke sfeer en bediening
Super verzorgd, eten opgediend met veel oog vor detail en de service is top. Heerlijke avond!Eten: 5/5
Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel. Zeer mooi opgemaakte gerechten. Zeker een aanrader.
Echt super lekker gegeten. Alles bezorgd met een vriendelijke lach!Eten: 5/5
Geen grote kaart, maar wel divers en het eten was van zeer goede kwaliteit. Het zag er smaakvol uit, was mooi opgemaakt en was goed op smaak. Bijpassende wijnen van het BOB arrangement goed gekozen. Vriendelijke en correcte bediening. Kortom, een geslaagde avond in hartje Spakenburg.
Midden in het sfeervolle hart van Spakenburg. Een mooie restaurantlocatie, waar we een eigen ruimte hadden voor een groep van ongeveer 15 personen. Heel prettig voor een toespraak of wisseling van plaatsen. De opstelling was ongemakkelijk: de helft zat opgesloten op een lange bank en kon zich niet vertreden zonder een langdurige schuifoperatie. De bediening was aandachtig en in een goed tempo. De gerechten waren kunstig: prachtig opgemaakt en ontworpen, maar in mijn beleving wat vlak van smaak. Voor de stevige eter was de hoeveelheid wat mager. Al met al een fijne avond gehad met verbeterpunten.
Ondanks de drukte van de spakenburgse dagen maakte ze ruimte voor ons om met 7 personen aan een tafel te kunnen zitten. We werden vlot, netjes en niet haastig bediend. En dat terwijl ze wisten dat we laannem maar wat kwamen drinken. Dank daarvoor en voor de gezellige ambiance.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid