facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistro Zuid

Bistro Zuid

Info

De sfeervolste bistro van Spakenburg, met een heerlijke Franse keuken. En een van de weinige restaurants in Spakenburg die ook op zondag open is.

Adres: Molenstraat 56, 3762 CJ Spakenburg
Telefoonnummer: 0332982841
Stad: Spakenburg
Route: Molenstraat 56
Postcode: 3762 CJ



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Spakenburg, Restaurant Spakenburg zondag open, Tapas Spakenburg, Nieuw restaurant Bunschoten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Mandemaaker  Restaurant • Kookstudio • Hotel De Mandemaaker Restaurant • Kookstudio • Ho... 635 meter Heerlijk gegeten! Alles was goed, vriendelijk personeel, goede bediening en elk gerec...
Recensies
Wilt u een echte cappuccino dan moet u hier zijn!!
Top tent leuke bediening erg gezellig lekker normaal
Heerlijk gegeten in een super gezellige sfeervolle bistro, vriendelijke bediening niets is teveel, alles top verzorgd, echt een aanrader!
Geweldige ambiance met top eten. Zeer vriendelijke mensen en de spareribs en mosselen waren fantastisch, complimenten aan de kok. Wij liggen in de haven en gelukkig zijn ze op zondag open want bijna alles is dicht. Echt een aanrader om te gaan eten!
Leuke,gezellige entourage met goed eten. Iedereen is zeer gastvrij. Een aanrader wie gezellig wil zitten en lekker wil eten voor een schappelijke prijs.
Heerlijk gegeten in een leuke en ontspannen sfeer. Zeer vriendelijke, leuke en attente bediening....
Hele leuke inrichting, goede sfeer en fantastisch eten en drinken, echt een aanrader
Fijn terras, heerlijk eten, bijzonder vriendelijke bediening. Het enige restaurant dat op zondag open is in Spakenburg. Echt een aanrader.
Gerechten zijn goed, maar wachten duurt veel te lang
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid