facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Leurse Maalderij

De Leurse Maalderij

Info

De Leurse Maalderij is een exclusieve ruimte voor vergaderingen, training of presentatie, private dinner, working-meal maar ook zeer geschikt voor ontvangsten voorafgaand aan een bruiloft of uitvaart.

Adres: Van Balverenlaan 3, 6615 AH Leur, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0622198754
Stad: Leur
Route: Van Balverenlaan 3
Postcode: 6615 AH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Stall Puck Stall Puck 918 meter Wir probieren Ihnen das passende Pferd zu finden damit auch sie das Glück dieser Erde...
BijzonderHandig BijzonderHandig 76 km Een fijne winkel, was in de winkel en Lars en Pepper zeiden me vriendelijk gedag, goe...
Recensies
Kopje koffie met lekker gebak. Wel rustig.
Sfeervolle locatie met zeer service gerichte eigenaresse
Leuke vergaderlocatie met een lekkere lunch.
ALEX advocaten houdt hier regelmatig team bijeenkomsten, binnen en buiten. De locatie is prachtig, rustig gelegen, stimulerend en de catering van Liesbeth versterkt de inwendige mens.
Fantastische plek voor vergaderingen en vast ook voor feestjes maar dat hebben we nog nooit gedaan. Lekker eten, mooie plek met enorm mooie omgeving.
Altijd is een molen interessant. Wat een mooie vinding in de vroegere tijden. Wat wel heel leuk is was de uitleg. Wat een bewogen vrijwilliger. Fantastisch. Een wetenswaardigheid van deze molen is dat de aerie Floris hier in opgenomen. Zo n 50 jaar geleden. Leuk deze nostalgie.
Prachtige dag gehad! Een bruiloft om nooit te vergeten een super lokatie met fijn personeel en heerlijk eten. Een aanrader!!!
Fijne locatie voor een bijeenkomst met meerdere mensen.
Ook hier heb ik alleen buiten op het bankje gezeten.
Een geweldige plek om van alles te doen van trouwerij tot vergaderingen. In een omgeving vol rust en dito gastvrouw. Zij weet net dat puntje op de i te zetten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid