facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BijzonderHandig

BijzonderHandig

Info

Bijzonderhandig.nl is de online winkel voor handige producten die de dagelijkse activiteiten eenvoudiger kunnen maken. Voor iedereen!

Geschiedenis

Bij bijzonderhandig.nl verkopen wij handige producten die de dagelijkse activiteiten eenvoudiger kunnen maken. Kies voor gemak en laat u verrassen door de mogelijkheden die er zijn!
Al onze producten zijn met zorg voor u geselecteerd op kwaliteit en gebruiksgemak.

Adres: Leur
Telefoonnummer: 076-5620082
Stad: Leur



op zoek naar gerelateerd: Bijzonderhandig NL, Bijzonder Handig bedbeugel, Jadaset, Aidapt bedbeugel, Dubbele bedbeugel, Beugel voor bed, Vaste toiletverhoger, Etac gehoekt mes
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Leurse Maalderij De Leurse Maalderij 76 km Kopje koffie met lekker gebak. Wel rustig.
Stall Puck Stall Puck 76 km Wir probieren Ihnen das passende Pferd zu finden damit auch sie das Glück dieser Erde...
Recensies
Een fijne winkel, was in de winkel en Lars en Pepper zeiden me vriendelijk gedag, goed advies over een dop opener, natuurlijk gelijk gekocht. en nog gesproken over diverse hulpmiddelen
Zeer goede service; door een fout in de postcode die ik zelf heb gemaakt kon het pakket niet geleverd worden. Nadat ik hierover een e-mail heb gestuurd werd er direct telefonisch contact met me opgenomen en werd gezorgd dat de bestelling alsnog op het juiste adres geleverd werd. ECHT TOP!
Dikke 5 sterren! Had van de week zelf een verkeerde bestelling gedaan. Na telefonisch contact stuurden ze de zelfde dag nog het juiste op met een retour sticker erbij odat ik het verkeerde gratis kon terug sturen! Geen extra kosten en super snel opgelost, ook al had ik het zelf fout besteld! Top bedrijf!
Zeer snelle toezending van de bestelling. De bestelde producten waren goed en degelijk verpakt er waren weinig verpakkingsmaterialen gebruikt. Persoonlijk kaartje erbij van de medewerker die de bestelling verwerkt had : aardig gebaar in deze digitale wereld.
Goede en handige spullen en prima prijzen en service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid