facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Langenhof

De Langenhof

Info

Vergaderaccommodatie (maandag t/m vrijdag op afspraak), trouwlocatie, galerie, zorgboerderij en horeca met zorg.

Geschiedenis

In de koffie-en theeschenkerij kunt u terecht voor een heerlijk kopje koffie, bijzondere theesoorten, allerlei lekkernijen, kleine lunchgerechten met producten uit eigen moestuin of voor een lekker wijntje op het terras. Dit alles in een landelijke omgeving omringd door mooie kunst. In de koffie-en theeschenkerij is onder begeleiding een zeer enthousiaste groep mensen werkzaam met een bepaalde problematiek.

Daarnaast is het van maandag t/m vrijdag mogelijk in De Langenhof op afspraak:
- Kleine feestjes of ontvangsten te geven.
- De gelegenheid als bijzondere vergaderlocatie te huren; door gebruik
te maken van de bovenverdieping of galerie.
- Uw huwelijk te laten voltrekken.
- Uw receptie of huwelijksfeest te geven.
te dineren.

Adres: Brinkhoekweg 8, 8034 PC Zwolle
Telefoonnummer: 0642268953
Stad: Zwolle
Route: Brinkhoekweg 8
Postcode: 8034 PC


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Agnietenberg De Agnietenberg 2 km De Agnietenberg
De Gillende Keukenmeiden De Gillende Keukenmeiden 4 km Op de vraag waar kan je gezellig en lekker lunchen in Zwolle, werd deze plek meerdere...
Hof van Windesheim Hof van Windesheim 11 km Super vriendelijk personeel. Een aanrader als je van gezellig en authentiek houdt. Oo...
Recensies
Prachtige locatie voor onze teamdag 15 personen. Alles uitstekend voor elkaar, goede lunch. Prachtige omgeving, vriendelijke en adequate bediening. Heb genoten van de jongens in de bediening, hoe serieus en vriendelijk ze hun werk oppakken, mooi!
Een pareltje! Heerlijk plekje om te zitten, en de meest zalige broodjes
Zeer vriendelijke en gastvrije locatie en een mooie omgeving om te wandelen zie foto. Ook perfecte plek om als klein team een meeting te beleggen.
Superfijne mensen werken er daar. Eten voortreffelijk. De lunch wordt prachtig verzorgd en is met veel smaak bereid. Ze begeleiden met met een verstandelijke beperking in de horeca. Al met al een aanrader!!
Goede vergader locatie, attent personeel
Heerlijke gerechten!!! Top kwaliteit, lekker gesmaakt!!!!!!
Heerlijke koffie met eigen gemaakte zomertaart. Wat fijn om er ook nog een glaasje water er bij te krijgen. Lieve leuke bediening. Sfeervolle locatie
Leuke plek voor een kleine conferentie. Goede catering door mensen met een beperking. Ze zijn enthousiast en worden goed begeleid.
Heel vriendelijk personeel en één van de lekkerste broodjes zalm ooit gegeten. Mooi terras met prachtig uitzicht. Een echte aanrader!
Heerlijk rustig, vriendelijke mensen gezellige bediening prachtige plek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid