facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Gillende Keukenmeiden

De Gillende Keukenmeiden

Info

Een mangerie in Zwolle (Meerminneplein 7) met huisgemaakte, pure, biologische producten. Ontbijt, lunch, taart & high-tea. Ook om lekker thuis te genieten!

Geschiedenis

U kunt van alles bij ons bestellen, in overleg is er heel veel mogelijk. U noemt een ingrediënt en wij maken er een lekkere taart van. Maar u kunt ook via onze website een keuze maken uit ons bestaande assortiment. We gebruiken uitsluitend verse producten en zoveel mogelijk eerlijk en fair trade.
Met regelmaat zijn we te vinden op gezellige fairs en markten. Daar verkopen we voornamelijk muffins, brownies, merengue-gebak (glutenvrij), choco-fruittaartjes en hartige scones. Ook hebben we sinds kort ijskoffie en -thee aan ons assortiment toegevoegd!
Neem gerust contact met ons op.
Mail [email protected]
Telefoon: 0619858786 (graag bericht achterlaten bij geen gehoor)

Onze taak

Mensen laten genieten van lekker eten!

Producten

Al onze producten zijn biologisch en huisgemaakt!

Taarten
Koeken
Broodjes
Salades
Soepen
Koffie, Thee en frisdranken



" Biologisch homemade lekkers gemaakt met liefde Ontbijt Koffie Taart Lunch High tea"
Adres: Meerminneplein 7, 8011SW Zwolle
Telefoonnummer: 06 55027690
ln.nediemnekuek-ednellig@ofni
Stad: Zwolle
Route: Meerminneplein 7
Postcode: 8011SW



op zoek naar gerelateerd: de gillende keukenmeiden menu, gillende keukenmeiden foodtruck, gillende keukenmeiden zwolle menu, de buurvrouw zwolle, gillende keukenmeiden zwolle menukaart, gillende keukenmeiden menukaart, gillende keukenmeiden vuurwerk, meerminneplein 7 zwolle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Agnietenberg De Agnietenberg 3 km De Agnietenberg
De Langenhof De Langenhof 4 km Prachtige locatie voor onze teamdag 15 personen. Alles uitstekend voor elkaar, goede ...
Hof van Windesheim Hof van Windesheim 8 km Super vriendelijk personeel. Een aanrader als je van gezellig en authentiek houdt. Oo...
Recensies
Op de vraag waar kan je gezellig en lekker lunchen in Zwolle, werd deze plek meerdere keren aangeraden. En terecht!! We hadden het mooie weer mee, maar wat een mooie setting in deze tuin! Alsof je in een gezellig tuinfeest stapt. We kwamen voor een lunch, maar tussen al het lekkers op de kaart stond ook een high-tea. En dat zonder reservering te bestellen! Dus daar zijn wij 4 voor gegaan. Schitterend theeservies, vriendelijke bediening en alles was om je vingers bij af te likken…smullen. Heerlijke gezellige middag gehad. Zie foto’s, zo lekker.
Gastvrij met vriendelijke bediening in een mooie tuin. Lekker relaxen in een stedelijke omgeving. Ook vegan producten. Buiten staat gratis water met warm weer, wat je zelf mag tappen. De gember van de gemberthee was vers gesneden. Zeker een bezoekje waard.
Superleuk en gezellige tent. Veel zorg aan het eten besteedt. Echt waar voor je geld. Ligt op goede en toegankelijke locatie. Misschien wel de beste tent in Zwolle! Minpuntje: de wc was er vies.
Fantastische taarten en dito broodjes… de meiden zelf gillen niet… … maar wat ze serveren des te meer! Aanrader om te bezoeken in Zwolle!
Echt een aanrader super vriendelijk personeel. Voor onze lunch gekozen voor de proeverij. De taartjes en de hartige broodjes waren stuk voor stuk te gek! een pareltje van een plek in het centrum van Zwolle!
Wat een feestje, wat een fijn personeel. Schitterende en heerlijke taarten en verse bloemen op tafel. We komen sowieso weer!
Heerlijke taarten, vriendelijke bediening en leuke aparte ambiance. Op het terras krijg je een beetje het vakantiegevoel. Een minpuntje vonden meerdere personen: de Capuchinno is lauw en slap.
Altijd super lekker eten, vriendelijk personeel en ook zeer geschikt om vegan te eten. ALLES is lekker! En de vegan taart is geweldig!! High tea en de lunch proeverij zijn echt aanraders
De High Tea met mijn vriendinnen was een groot succes. Je krijgt meer dan genoeg en er is lekkers voor iedereen. Vriendelijk personeel en je zit ook erg gezellig. Zeker voor herhaling vatbaar!
Een geweldige plek voor de lunch. Hartige tosti´s, maar er is ook enorm veel taart! KeuzestressEten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid