facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Lachende Javaan Restaurant

De Lachende Javaan Restaurant
Adres: Frankestraat 25 - 27, 2011 HT Haarlem
Telefoonnummer: 0235328792
Stad: Haarlem
Route: Frankestraat 25 - 27
Postcode: 2011 HT



op zoek naar gerelateerd: De Lachende Javaan menu, De Lachende Javaan review, Lachende Javaan reserveren, De Lachende Javaan recepten, Indonesisch restaurant Haarlem, Frankestraat 25 Haarlem, De Lachende Javaan afhalen, Beste Indonesisch restaurant Haarlem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant Flamboyant Restaurant Flamboyant 110 meter Prima gegeten. Vriendelijk maar beetje chaotisch bediening. Heel ontspannen sfeer.
Bistrobar Indonesia Bistrobar Indonesia 408 meter Zeer geslaagde avond gehad hier. Mooi opgezette zaak al zijn de tafels wat krap voor ...
Recensies
Authentiek indonesisch eten. Zeer vriendelijke bediening !
Vandaag heerlijk geluncht. We hadden de rijsttafel en die was echt lekker. De bediening is heel vriendelijk. Tijdens het eten kun je genieten van de mooie indische en Indonesische kunst. Op de menukaart staat altijd een interessant verhaal. Als je wil weten wat er nu in de bode staat, ga er dan maar gauw een keer eten.
Super goed Indonesisch restaurant. Één van de weinige zaken die nog echte authentieke gerechten heeft. Trouwens ook heerlijke saté!!! De zaak is heel authentiek ingericht met vele Indonesische kunst. Absoluut de moeite waard om daar een keertje te eten.
Wij hebben hier heerlijk gegeten! We werden warm verwelkomd en de service was top. Nu al onze favoriete plek in Haarlem!
Weer heerlijk gegeten, nu kozen wij voor rijsttafel Kuning. Zoveel smaak, met zoet en pit. Alles smaakt perfect. Vriendelijke bediening erbij en eigenlijk wil je morgenavond weer!! Gaan wij naar Haarlem, gaan we elke keer naar de Lachende Javaan.
Geweldig goed en lekker gegeten !! We hadden een rijsttafel voor 4x personen..dus heel wat kommetjes op tafel...erg leuk !! Aardig personeel en werden vlot geholpen...
Het eten lekker, de bediening goed en vriendelijk. Gezelig interieur dus het eten smaakt ook beter. Wij zullen zeker terug komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid