facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bistrobar Indonesia

Info

Modern Indonesian cuisine, Indo street food, authentic rice tables, Indo cocktails and GT's. Need any more reasons to visit us...?

Geschiedenis

Indonesian modern cuisine and bar. From Indo street food to "rijsttafels". And from beautiful wines to cocktails and G&T's.

Adres: Zijlstraat 49, 2011 TK Haarlem
Telefoonnummer: +31(0)23 - 737 00 80
ln.aisenodnirabortsib@ofni
Stad: Haarlem
Route: Zijlstraat 49
Postcode: 2011 TK


Openingstijden

Maandag: 17:30 - 00:00
Dinsdag: 17:30 - 00:00
Woensdag: 17:30 - 00:00
Donderdag: 17:30 - 01:00
Vrijdag: 17:30 - 01:00
Zaterdag: 17:30 - 01:00
Zondag: 17:30 - 00:00


op zoek naar gerelateerd: bistrobar indonesia groupon, bistrobar indonesia haarlem iens, bistrobar indonesia haarlem groupon, bistrobar indonesia haarlem social deal, bistrobar indonesia haarlem recensies, bistrobar indonesia iens, bistrobar indonesia social deal, bistro indonesia haarlem
Recensies
Zeer geslaagde avond gehad hier. Mooi opgezette zaak al zijn de tafels wat krap voor het eten dat ze serveren. Bediening is vlot en alert. Men nam uitgebreid de moeite om het concept toe te lichten. Op ooghoogte. Altijd leuk die net iets persoonlijkere aandacht. De voorgerechten waren culinair hoogstaand. Achter het hoogtepunt van onze avond. Niet alles was onbekend maar wel ongekend in uitvoering. Zoals de pangsit goreng bijv. De rijsttafel die we namen was - icm met 3 shared voorgerechtjes - ruim genoeg. Daar wel veel bekende gerechtjes en smaken. Voor ieder wat wils. Rendang heb ik wel eens beter op maar de kippendijen waren weer uitstekend bijv. Gewoon een hele mooie rijsttafel. De nasi goreng miste wel wat smaak maar icm een van de vele gerechtjes viel dat toch niet op. Het dessert was weer culinair hoogstaand. Mooie smaak combinaties van het zuur van braam en yuzu met het zoet van witte chocolade. De structuur van rabarber vond ik minder geslaagd maar dat is persoonlijk. Had langer gekookt mogen worden naar mijn smaak. Al met al een hele leuke avond gehad hier. Met leuke cocktails op de kaart. Ook alchoholvrij.
Heerlijke avond gehad! Werden zeer vriendelijk ontvangen door een gezellige jongeman. Mijn vrouw is zwanger, dat hadden we bij de reservering doorgegeven. Bij de keuze vd gerechten die we maakte werd continu meegedacht wat er wel kon, niet wat er niet kon! Heel prettig. De gerechten waren stuk voor stuk zeer smakelijk. We hebben a la carte gegeten en de hele avond was een feestje! Er was niets wat niet lekker was. Verrassing waren de desserts, die zijn natuurlijk in een andere stijl dan je gewend bent. Verrassend goed!
Met zijn 3 heerlijk zitten tafelen. Vooraf een gerechtje, daarna voor 3 een rijsttafel. Maar na 2 keer nasi bijbestellen toch maar nog 2 gerechten bij besteld en afgesloten met elk een dessert. We zijn geen grote eters, maar door de kleine porties hebben we het toch moeten aanvullen tot een rekening goed voor 200 euro. Neemt niet weg dat werkelijk elke hap een klein feestje is, maar voor ons de porties te mager. Fijn personeel!
Prachtige gerechten en smaakvol zoals Indonesisch bedoeld is. Erg sfeervol ingericht en bediening is heel fijn. Wij gingen voor de rijsttafel omdat we veel verschillende dingen wilde proeven. Ben nu erg benieuwd naar het chef’s choice menu.. wellicht een volgende keer
Indonesisch eten maar dan in een hippe omgeving, het restaurant ziet er mooi uit, personeel is ook perfect lekker snel en vriendelijk. Net als bijna iedereen een rijsttafel genomen en hoewel niet geheel authentiek toch wel goed van smaak met uitzondering van de gebakken rijst geen smaak en de atjar ketimoen veel te droog geen zuur. Van de andere gerechten waren er een stuk of 4 tegen perfectie aan en de rest goed. De twee persoon tafeltjes zijn klein en de rijkstafel past echt maar net met wat drinken erbij moet je wel opletten dat je niks van de tafels aftikt. Overal toch wel een aanrader.
Heel fijn restaurant. Personeel is servicegericht en vlot. De gerechten zijn top. Het is fijn om meerdere smaaksensaties te kunnen ervaren door kleinere gerechten te nemen. Qua interieur ook een hele fijne warme uitstraling. Hier kom ik graag nog eens terug.
Het eten is erg lekker. Bediening vriendelijk en gezellig. Wij kwamen eten met een groep van 12, last minute werd het 14. Mijn vriend en ik mochten niet meer bij iedereen aan de tafel zitten, maar achter het hekje op de andere vloer. Toen wij vroegen of we bij derest van de groep mochten zitten, omdat er genoeg plek was, maar dit mocht dat van de manager absoluut niet. Hij zei dat we niet in discussie gingen en wij achter het hek moesten gaan zitten of niet welkom waren. We vonden dit allen erg jammer, omdat we een bruiloft vierden en wij niet bij derest van de groep aan tafel mochten zitten. We hebben overigens erg genoten van het eten, de wijnen en de vriendelijke bediening die ons continu probeerden te betrekken en ook expres ons eerder eten gaf dan derest van de groep en daardoor ons lieten weten dat ze ons op ons gemak probeerden te stellen. Dat wordt zeer gewaardeerd!
Waanzinnig mooie avond gehad… In één zin gewoon echt een topzaak… Super vriendelijk, gastvrij bedienend personeel en fijne ambiance. Het restaurant is super mooi verzorgd en warm ingericht. Dan de gerechten, in één woord, wauw… Super lekker gegeten, mooie smaken, mooie opmaak. Je proeft de passie en liefde die door chef Ted en zijn top team in deze fantastische ambachtelijk Indonesische gerechten is gestopt… Super veel respect voor deze INDO familie die het stuk voor stuk allemaal verzorgen en waar ik 4 jaar geleden een jaar lang deel van heb mogen uitmaken, ga zo door toppers!
Heerlijk van de rijsttafel genoten was erg lekker en apart, puike restaurantEten: 4/5
Wij hebben hier heerlijk gegeten en gezeten. Het restaurant is mooi aangekleed en de bediening is heel vriendelijk. Wij hebben een rijsttafel voor 2 personen besteld. Mijn vriendin is zwanger en hier hielden ze heel goed rekening mee. Ze hebben zelfs een paar gerechtjes van de rijsttafel speciaal anders bereid voor haar. Zeker een aanrader!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Bistrobar Indonesia.

Haarlem ındonesisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Zijlstraat 49 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Bistrobar Indonesia adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Bistrobar Indonesia. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Bistrobar Indonesia delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Lachende Javaan Restaurant De Lachende Javaan Restaurant 408 meter Authentiek indonesisch eten. Zeer vriendelijke bediening !
Restaurant Flamboyant Restaurant Flamboyant 479 meter Prima gegeten. Vriendelijk maar beetje chaotisch bediening. Heel ontspannen sfeer.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid