facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor De Labie Auto's

De Labie Auto's

Info

Een jong en betrouwbaar autobedrijf die zich voornamelijk richt op de verkoop van eerlijke, gebruikte occasions, welke aantrekkelijk geprijsd zijn.

Adres: Zundert (gemeente)
Telefoonnummer: 0653175304
Stad: Zundert



op zoek naar gerelateerd: Autobedrijf Zundert, Janssen auto, Occasions Zundert, Auto import Zundert, Sprenkels Achtmaal, De Lijster Auto's, Auto garage Rijsbergen, Mathijssen Auto's
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cardetails Cardetails 433 meter Cardetails is de winkel met niet alleen de beste producten om je auto te poetsen, maa...
Autoschade van Hasselt B.V. Autoschade van Hasselt B.V. 701 meter Erg vriendelijk ontvangen. Tijdens het vaststellen van het schadebedrag professioneel...
Ford van de Wouw Ford van de Wouw 992 meter We hebben hier een Ford fiesta uit 2007 gekocht en ook al is dit geen dure auto, Fran...
Autocentrum van Elsacker / Profile Car & Tyreservice Zundert Autocentrum van Elsacker / Profile Car & Tyr... 2 km Zeer behulpzaam en vriendelijk.
Recensies
Zelfs na sluitingstijd binnen gelaten kopje koffie erbij en goed geholpen
Ik had een appje gestuurd naar dit bedrijf omdat ze de telefoon niet opnamen, met een paar technische vragen over de desbetreffende auto die bij hun te koop stond. Geen reactie wel de app gelezen. Mijn vermoeden dat ze de auto waarschijnlijk al zo goed als verkocht hadden klopte omdat de volgende dag de auto van internet af was. Maar het zegt mij al genoeg wat voor bedrijf dit is. Ben blij dat ik er verder geen energie meer in gestopt heb.
Afgelopen zaterdag mijn VW Golf opgehaald. Alles was, zoals afgesproken bij de aankoop, keurig in orde gemaakt. Bij de vraag of de auto wat vroeger afgeleverd kon worden dan tijdens normale openingstijden was ook geen enkel probleem. Grote strik op de auto, na een kopje koffie en thee en nog een gezellig gesprek zijn wij zeer tevreden op weg naar huis gegaan met de nieuwe aankoop. Keurig bedrijf, nette jongens die hun afspraken nakomen. Dit bedrijf raad ik zeker aan.
Zeer tevreden over de service . Een auto gekocht waarvan het motorblok in elkaar draaide. Alles is onder garantie vervangen en ik werd op de hoogte gehouden. Mijn volgende auto ga ik hier zeker weer kopen.
Wat een geweldige service leveren de twee jonge eigenaren van dit bedrijf! Bij de levering van mijn auto die ik bij hen kocht, werden in overleg met mij goede afspraken gemaakt over een nog te vervangen radioscherm. Inmiddels is het scherm door hen vervangen en rijd ik met nog meer plezier in mijn auto. Mocht je op zoek zijn naar een leuke, sportieve auto, ga dan zeker eens langs bij deze jongens in Zundert!
Top bedrijf, eigenaren komen hun afspraken na en schakelen snel wanneer nodig. Onderscheiden zich door de uitstekende service! Kortom; aanrader om hier een auto te kopen.
Zag een mooie golf staan, kon dezelfde dag al terecht voor een proefrit. Alles was in de puntjes geregeld en kon de auto meteen meenemen, ben er nog altijd erg tevreden mee!
Een paar weken geleden hier een auto gekocht. Prettig contact gehad met de mannen en een positieve indruk van dit bedrijf gekregen. Ik zou andere zeker aanraden hier een auto te kopen.
Top bedrijf met scherpe prijzen en zeer goede service, ze staan altijd voor me klaar!
Vandaag een VW Scirocco R 2010 opgehaald. Super mooie wagen die je niet snel ergens anders zou vinden. Super goed geholpen en hele vriendelijke jongens.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid